Adriatic Active Tours 20. travnja vas vodi na Monte Lussari

Adriatic Active Tours 20. travnja vas vodi na Monte Lussari

Adriatic Active Tours 20. travnja vas vodi jednodnevni izlet na Monte Lussari! Uživajte u parku prirode usred Julijskih Alpi koje će vas očarati svojom nebeskom visinom i zrcaljenjem u obližnjim jezerima.

Program putovanja predviđa polazak iz Rijeke u 6.00 sati, zatim s Vrata Jadrana u 6.15 sati preko Pasjaka- Kozine autocestom za Tarvisio. Uz kraće usputno zaustavljanje sliejdi dolazak u Camporosso do polazišta telecabine za Monte Lussari - cca 12 minuta. 

undefined

Monte Lussari je park prirode - mjesto neusporedive ljepote koje se nalazi na 1790 m nadmorske visine. Ovo izletište je okruženo prekrasnom prirodom i planinama Julijskih Alpi koje gotovo dosežu nebo. Tu se nalaze razni ugostiteljski objekti s odličnom domaćom gastronomskom ponudom, dućani s lokalnim proizvodima i suvenirima, zabavni park za djecu, lagane šetnice u prirodi kao i poznato Marijansko svetište iz 16. stoljeća kojeg posjećuju mnogi hodočasnici. 

undefined

Zimi je vrlo popularno i najveće skijalište u pokrajini Friuli Venezia Giulia. Nalazi se na tromeđi Italije, Austrije i Slovenije pa se osjeća sklad kultura, običaja i kuhinja. Ovdje se održavaju skupovi prijateljstva sa zanimljivim sadržajima. Povratak telecabinom! Posjetit ćemo i turistički gradić lijepe arhitekture i cvijeća Tarvisio poznat po velikoj robnoj pijaci-mjestu snabdjevanja mnogih domaćih i stranih butika. Tu svatko može naći nešto za sebe. Za kraj vas vodimo i na dva gorska oka Julijskih Alpi – Laghi di Fusine – jezera u kojima se zrcali ljepota okolnog krajolika da se opustite i uživate.

undefined

POLAZAK:  20.04.2019.  - GARANTIRANI POLAZAK

POLAZAK:  06:00  Rijeka i 6:15 sati Vrata Jadrana

POVRATAK:  u kasnim večernjim satima Rijeka

MINIMALAN BROJ OSOBA:  40 osoba

CIJENA:  170,00 HRK

FIRST MINUTE  CIJENA:  160,00 HRK do 15.04.2019.

Cijena uključuje:

- prijevoz turističkim autobusom prema programu,
- voditelja putovanja,
- pripremu i organizaciju putovanja,
- osiguranje od odgovornosti

Cijena ne uključuje:
- uspinjaču na Monte Lussari, odrasli 10.50 eur, djeca rođena poslije 2008. god gratis
- ulaznice i sadržaje koji se naplaćuju,

-  putno osiguranje (postoji mogućnost naknadnog ugovaranja osiguranja)

Više informacija i rezervacije na web stranici Adriatic Active Tours, na mail: info@adriatic-active-tours.hr ili na mob: 0915922561

Autor i foto: Promo