Like dana - Lefthanded modni dodaci

Like dana - Lefthanded modni dodaci

Modni dodaci branda Lefthanded iza kojeg se krije Viki Vičić, pravo su osvježenje na modnoj sceni. Drugačiji, kreativni i pomalo ekstravagantni upotpuniti će svaki vaš look, a posebno su namijenjeni ženama i djevojkama koje cijene unikatne i homemade komade. 


undefined


„Ideja se kuhala nekoliko godina, kako sam poklonik odijevanja u crno s ekscentričnim detaljima (kao što to obično biva), prvo sam napravila sebi veliku torbu i tada su ideje za motive krenule spontano, jedna za drugom.“, otkriva nam Viki. 

undefined

undefinedProizvodi su produkt svega onoga što dizajnerica voli jasnih, žarkih boja, geometrijskih oblika, jednostavnih formi (oblika, ali i izjava), stripova, jednostavnih crteža s minimalnim brojem boja, te veoma bitnog - humora i počesto sarkastičnih misli odnosno izjava. 


undefined
undefined


„Život je općenito, kako ga doživljavam, jedan veliki strip. Inspiraciju crpim iz života, paradoksa života, humora i boja; umjetničkih pravaca s početka 20.stoljeća pa sve do 70.ih. Kroz kolekciju mi se provuku i osobe "odjevene u trendu" za neko određeno razdoblje (tako recimo imamo tzv. hipstericu odnosno hiphopericu, hippie djevojku, djevojku s kraja 20.ih godina prošlog stoljeća,...pa čak i jednu u baroknom "điru"). Svaka slika mora imati adekvatan tekst koji prati sliku, prati period... Nastojim to povezati i u priči kad objavljujem, da ljudi kliknu na tu priču, jer svi smo mi svašta pomalo i određeni motiv, klikne na neku od naših osobnosti, odnosno osobina.“, veselo nam otkriva Viki.


undefined
undefined
undefined


U ponudi trenutno nudi torbe u dva modela; velike torbe i male torbice, ruksake, novčanike, ogrlice i narukvice. U pripremi je i nova kolekcija, te izložba u jednom eminentnom zagrebačkom prostoru. 
„U planu za 2017. je daljnji razvoj i proširenje asortimana, naravno.“, naglašava Viki. 


undefined
undefined
undefined


Autor: Extravagant 
Fotografije: Facebook Lefthanded