Coffee, Stars And Other Stuf - Makeover starog cekera

Coffee, Stars And Other Stuf - Makeover starog cekera

U sklopu tjedne DIY rubrike Coffe, Stars And Other Stuff, Lorna vam danas predstavlja diy projekt starog pletenog cekera, koji su i ove sezone apsolutni hit.

 

Na poklon sam dobila ceker bez ručki jer je dugo služio kao košara, a s obzirom da su cekeri i ovoga proljeća u modi, odlučila sam napraviti DIY projekt i napraviti novi savršen ceker.  

U trgovini s hobby art materijalom pronašla sam razne sitnice za njegovo ukrašavanje - kožne trakice (postoje u svim bojama), metalne kapice, konac i ukrasnu cvjetnu traku.


undefined


Trakice sam isplela u pletenice da bih dobila čvršće ručke, a koje sam provukla kroz već gotove rupe i svezala u čvor kako bih ih učvrstila. 


undefined


Izrezane trakice na jednake dijelove, pomiješala sam s drugom bojom da razbijem monotoniju. Unutar kapica sam stavila tekuće ljepilo i ugurala trakice. Nakon što se lijepilo stisnulo, učvrstila sam ih koncem isto kao i cvjetnu traku koja obavija cijeli ceker. Ostatak sam svezala u mašnu i učvrstila koncem.


undefined


Poznajući sebe vjerojatno ću ga tijekom ovog ljeta nekoliko puta promijeniti.

Neke od ideja su satenske marame za ručke, užad kao za brodice, mašne, pomponi ili cvijeće. Jedva čekam ljepše vrijeme da ga mogu izvesti u šetnju u društvu mojih haljina.

 

Materijal koji sam koristila:

- Kožne trakice- 12 komada (1 kom- 1,00 kn)

- Kapice - 2 kom

- Ljepilo

- Škare

- Cvjetna traka

 

Vaša Lorna


Coffee, Stars And Other Stuff