Bivša teen zvijezda Ivan Stapić u osvajanju domaćeg etera

Bivša teen zvijezda Ivan Stapić u osvajanju domaćeg etera

Ivan Stapić devedesetih je bio teen zvijezda. Tada je žario i palio hrvatskim eterom, no onda se povukao kako bi se poput ostale djece posvetio obrazovanju.

Prije nekoliko godina Ivan se ozbiljnije vratio glazbi, a sada je odlučio ne stajati na kočnicu već punom parom osvojiti domaći eter.

Naime Ivan Stapić jedan je od popularnijih glazbenika na području Slavonije i Baranje. Tamo publika itekako dobro zna tko je Ivan, no kada ga već od milja zovu slavonski Jole, što i drugi ne bi uživali u njegovoj glazbi.

undefined
 
Kako kažu oni koji ga vole, Stapić je pravi zabavljač. Gotovo da nema slavonske fešte na kojoj ne nastupa, a sa svojim je bendom redovno je zvijezda i brojnih svadbi. Iza sebe ima i duet s Matom Bulićem te sa tamburaškim sastavom Ringišpil.

Ivan je ovih dana izbacio i novu pjesmu „Pozdravi je prijatelju moj“ koja je vrlo pitka, pjevna i emotivna, a uskoro namjerava izbaciti album kojeg će, kako najavljuje, krasiti romantičarski duh.Ivan Stapić je kantautor, a na posljednjoj pjesmi surađivao je s Fayom. 

Ovako je pak to izgledalo na samim počecima njegove karijere: