Vjenčana bajka u središtu Pule

Vjenčana bajka u središtu Pule

Već 25 godina visoko cijenjen i prepoznat salon vjenčanica Vesna SPOSA za sobom ostavlja još jedan uspješan festival vjenčanja i još jedan očaran grad. Ovoga vikenda to je bila Pula, gdje se u subotu (28. siječnja) u pulskom Domu branitelja održao 17. Istarski festival vjenčanja -  event koji je obuhvatio elitu stručnjaka  hrvatske modne scene, kao i sve veću publiku ljubitelja mode i hrvatskih dizajnera.


undefinedundefinedundefinedundefined


Salon Vesna SPOSA ponovno je zabljesnuo, predstavivši ne samo svoje impresivne kreacije, već i svoj stručni tim educiranih modnih stilistica, koji je radoznalim uzvanicima pomogao i odgovorio na brojne upite. Članice Vesna SPOSA tima profesionalne su modne savjetnice koje rade u Vesna SPOSA salonima diljem cijele Hrvatske; u Zagrebu, Karlovcu, Varaždinu i Splitu, te su posebnost upravo ovog salona, koji se jedini u regiji po tom obilježju  pridružio mnogim modnim salonima svjetskih razmjera, poput salona u Milanu, Parizu i New Yorku.


undefined undefined


Izložene haljine odišu nježnom romantikom, te obiluju finim teksturama i mekim tkaninama, uz obilje osvježavajuće čipke i bajkovitih elemenata poput pelerina. Večernje haljine šarmirale su svojim dubokim smaragdnim nijansama izvedenima u plišu i čipki.


undefined undefined

undefined undefined


Vrhunac ovog eventa označila je iščekivana modna revija inspirirana 1920-im godinama, a za modele su odabrane manekenke agencije Tijara. Izrada revije nadahnuta je art deco elementima i posebice odiše elegantnim ozračjem Great Gatsby ere. Reviju je nosila i poznata hrvatska manekenka Dijana Ferenčak, uz Saru Stojimanov, Saru Rupenović, Adisu Jusić i mnoga druga poznata imena u usponu Tijara agencije. Fotografije potpisuje Giordano Cellich


undefinedundefinedundefinedundefined


Za pripremu čitavog eventa zaslužna je organizatorica SPOSAnews revije i festivala Marijana Percan Dabo, vlasnica Tijara model agencije.

Zadivljena publika nestrpljivo čeka iduću priliku za ovakve modne užitke salona Vesna SPOSA!

 

Foto: Giordano Cellich

Modeli: Dijana  Ferenčak  &   Tijara model management

Frizura :Hair Frizerski salon Tedi KRAKAR

Make up : Le Beauty Mansion by VALENTINA

Haljine : Vesna SPOSA Pretković