Vesna Sposa ponovno oduševila ljubitelje mode

Vesna Sposa ponovno oduševila ljubitelje mode

I nakon devetnaest godina bogate tradicije sajam vjenčanja privukao je mnogobrojne posjetitelje; od zaljubljenih parova koji traže inspiraciju za vlastito vjenčanje, do raznih djelatnika i stručnjaka industrije vjenčanja koji upijajući prate sve najnovije trendove. Svake godine sajam je sve raskošniji i veći, te prepun izlagača iz svih dijelova Hrvatske. Ove godine svoje mjesto na sajmu imao je i izložbeni prostor salona Vesna SPOSA, jednog od poznatijih imena na hrvatskoj modnoj sceni. Ovaj priznati salon pomogao je izdašnom broju mladih djevojaka u potrazi za svojom savršenom vjenčanicom, ali i mnoštvu poznatih ličnosti Hrvatske. Vesna SPOSA sa sobom dovela je i tim educiranih modnih savjetnica koji je rado odgovarao na sve upite o materijalima, dizajnerima, krojevima, i svemu što su posjetitelji poželjeli znati.

Kao i svake godine, vrhunac sajma označila je modna revija. Vesna SPOSA ponovno je zasjala svojim očaravajućim kreacijama i zadivila razdraganu publiku. Celebrity gošća revije salona bila je predivna Renata Lovrinčević Buljan, prijašnja hrvatska Miss Universe, a danas osobna trenerica i profesorica kineziologije. Reviju su svojom prisutnošću uljepšale još i Antea Valenta, Paula Buljan, Lara Vukušić, Meri Benić, Katarina Prnjak i mnoge druge poznate mlade dame iz hrvatske javnosti.


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined


Zasluge za organizaciju ovog modnog događaja pripadaju vodećoj izdavačkoj kući Hrvatske - Adria Media Sajam vjenčanja, a ako niste bili jedni od sretnika koji su prisustvovali, fotografije Fotostudija Toni dočarat će Vam ovaj svečani događaj.


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Nimalo iznenađujuće, ovaj sajam prozvan je uspjehom u kategoriji modnih sajmova naše regije, a salon Vesna SPOSA još jednom opravdao je svoju titulu najluksuznijeg hrvatskog salona, te dokazao da ugled još uvijek prati kvalitetu.

Foto : foto studio Toni 
Make up : make up Ana Grgić
Frizura : Dalila Jadranka Tukić Šegvić 
Haljine : Vesna Sposa 
Modna agencija : Dora Vukušić Mardel 
Cvijećarnica : Anđa