Sasvim posebna modna revija Ivana Alduka za pamćenje

Sasvim posebna modna revija Ivana Alduka za pamćenje

Najnovija bridal kolekcija dizajnera Ivana Alduka na trećem po redu Storybook salonu oduševila je intimni krug uzvanika među kojima su bila i poznata lica poput Ivane Paradžiković, Jelene Rozge, Stjepana Hausera, Ane Radišić, Mirele Forić Srne, Mie Kovačić, Ante Vrbana, Tihane Harapin Zalepugin, Kristine Krepele, Milane Vlaović, Pamele Ramljak, Lee Mijatović, Damira Kedže, Zsa Zsae i mnogih drugih. 

undefined undefined
undefined undefined
undefined
undefined
undefined undefined

U čarobnom prostoru Hrvatskog Narodnog Kazališta u Zagrebu pred odabranim krugom suradnika, prijatelja i javnih osoba, mahom ljubiteljica dizajnerova ženstvenog dizajnerskog potpisa, nakon revije se prolomio iskren i razdragan pljesak jer je riječ o prvoj Alduk modnoj reviji nakon pet godina. Posljednjih godina, Alduk svoje projekte predstavlja isključivo putem modnih kampanja u režiji vrhunskih modnih fotografa, a ovakva prezentacija se izvrsno uklopila u estetiku brenda.    

undefined


Modeli Alduk prikazani su na posve drukčiji način, u čarobnom ambijentu, uz odabrani krug uzvanika obilježavajući uspješnih deset godina na modnoj sceni. Predivna kulisa nikog nije ostavila ravnodušnim, uz poseban interijer, goste i salonski način predstavljanja Storybook salon dočarao je ljepotu prošlih vremena koje odiše elegancijom i luksuzom.

undefined


 Uzvanike je oduševila nova kolekcija Alduk bridal za proljeće/ljeto 2017. koja slijedi postulate visoke mode kao osnovu za stvaranje linije vjenčanica. Ženstvene siluete koje prate liniju tijela, šivane od najfinijih čipki, postupno se razvijaju u raskošnije i sve efektnije modele A-kroja, naglašavajući bogatstvo tekstura i uski struk. Poseban styling revije je dodatno zagrijao srca uzvanica jer su ručno vezeni frakovi od čipke i perlica, prozirne majice s 3D teksturom i aplikacijama te raskošni plaštevi poslužili kao izvrsna zamjena za već klasične bundice, stole i veove. Dizajner je pokazao izvrstan spoj visoke mode i bridal kolekcije koju rijetko viđamo na modnom nebu, a za koju svi svi uzvanici poželjeli da traje još duže. 

undefined

Uz vjenčane haljine modeli su nosili fine ženstvene cipele poznatog brenda Högl, koje su odlično pristajale Aldukovom modnom izričaju. Za frizure modela pobrinula se Keune Akademija, a šminku potpisuje make-up artistica Marija Butković. Osim vjenčanih kreacija u fokusu događanja bio je i novi proljetni broj vodećeg lifestyle magazina Storybook, kojeg su uzvanici imali priliku prelistati i uživati u odličnom štivu. Posebna gošća Storybook salona bila je i poznata voditeljica kultne emisije 'Provjereno' Ivana Paradžiković koja krasi naslovnicu novog broja. Ova prekrasna večer trećeg zaredom Storybook salona bila je u znaku dizajnera Ivana Alduka i novog broja magazina Storybook, a svojim jedinstvenim konceptom vratila nas je kratko u prošlost te ostavila divne uspomene u srcima posjetitelja.