Sajam vjenčanja u Opatiji

Sajam vjenčanja u Opatiji

Već tradicionalno 18. put zaredom Sajam vjenčanja otvara svoja vrata 18. i 19. studenoga u prostoru sportske dvorane Marino Cvetković, u samom srcu Opatije. Sajam vjenčanja ujedno slavi i 18. rođendan, a kako bi ga na dostojan način obilježio za sve buduće mladence pripremio je niz zanimljivosti i događanja.

Posjetitelji će imati prilike uz ponude brojnih izlagača prisustvovati i edukativnim radionicama, degustacijama i svakodnevnim modnim revijama, a mladenci će moći iskoristiti i sajamske popuste i tako znatno uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja.

Dobro je poznato da Opatija još od davnina slovi za savršenu kulisu brojnih romantičnih vjenčanja, te elegantnu turističku destinaciju s najdužom tradicijom u Hrvatskoj. A zahvaljujući luksuznim hotelima, elegantnim salama, vrhunskim restoranima, romantičnim parkovima i šetnicama profilirala se u savršenu destinaciju za vjenčanja i jedan od najromantičnijih hrvatskih gradova.

Potvrdu ove titule Opatiji je prošle godine dodijelio portal The Best European Destinations te ju uvrstio među deset najromantičnijih gradova Europe. Zaštitno lice Sajma vjenčanja je Tea Mlinarić, najljepša žena Hrvatske, koja trenutno boravi u Kini i predstavlja našu zemlju na svjetskom natjecanju ljepote Miss World. Suorganizator Sajma vjenčanja u Opatiji je tvrtka Noi Due, jedna od najboljih agencija za organizaciju vjenčanja u Hrvatskoj, a organizator modnih revija je agencija Art Moment iz Pule.

Radno vrijeme sajma je subota od 10 do 20 sati i nedjelja od 10 do 19 sati, a ulaz na sajam je besplatan. Budući mladenci rezervirajte svoje vrijeme i posjetite Sajam vjenčanja u Opatiji, nadahnite se novim idejama te osvojite vrijedne nagrade.

 

Foto: Marko Dušak

Autor: Press