Martina i Mauro, sretno!

Martina i Mauro, sretno!

"Mislim da smo spremni!", rekao nam je to Mauro Staraj, koji će nakon višetjednih priprema uz Extravagantovu pomoć, sutra napokon reći sudbonosno da svojoj prelijepoj odabranici Martini.

"Vjerujem da su mnogim mladencima ove pripreme zaista stresne i baš zato moramo posebno zahvaliti svima koji su nam ovo omogućili i osigurali da baš sve bude točno kako smo zamislili", dodao je Mauro.

A u tjednima iza nas bilo je potrebno do posljednjih detalja isplanirati sutrašnji veliki dan.

Mauro je tako u Gentleman's Shopu odabrao savršeno odijelo i uredio frizuru i bradu, a u 4Looku u punom je sjaju pak zasjala Martinina prelijepa kosa. Na istom mjestu Martina je dobila i make up tretman iz snova, dok je u Sposi odabrala vjenčanicu - bila je to ljubav na prvi pogled.

Potom je bio red i na odabir vjenčanog buketa, uz pomoć stručnih ideja Maje Gregorović iz cvjetarne Maja u ZTC-u. Po savršenu tortu Martina i Mauro otišli su u Krk, gdje je u poznatoj Casi del Padrone odluka pala na lagane, voćne okuse.

Za prelijepe vjenčane fotografije pobrinula se Viviana Lokmer Šulina iz LaVie Studija, a kao kulisa poslužile su jedinstvene kastavske okacije.

Pred našim mladencima sutra je velik, najljepši dan, a mi smo sretni što smo imali priliku sudjelovati u pripremama i ostvariti im snove.

Martina i Mauro, sretno!