Agencija Amare: sve od „A do DA“

Agencija Amare: sve od „A do DA“

Agencija Amare za organizaciju vjenčanja nudi Vam sve potrebne i željene stavke za Vaše vjenčanje na jednom mjestu. Ako ste odredili datum vjenčanja – napravili ste sve što ste trebali i sada je pravo vrijeme da nas posjetite. Vrlo rado ćemo Vam ponuditi restoran, hotel ili vilu za Vaše intimno okruženje i proslavu.

undefined

Isto tako nudimo konfete, revere, pozivnice, dekoracije, vjenčane haljine... sve stavke potrebne za jedno savršeno vjenčanje.

undefined

Svakom klijentu pristupamo individualno, slijedeći njihove želje i potrebe te se tada tim „Amare“ brine o svakom detalju i njihovom međusobnom skladu kako bi budući mladenci bili bez brige, stresa ali i propusta.

undefined

Svaki naš klijent ima osobnog planera koji mu stoji na raspolaganju za sve upite i informacije. Svojim dolaskom i informativnom razgovoru, steći ćemo uvid u Vaše želje i napraviti Vam neobaveznu ponudu držeći se zadanog budžeta.

undefined

Svojim mladencima, ne naplaćujemo proviziju, a pružamo im kompletnu podršku i sigurnost. Prepustite se u ruke iskusnog tima i dopustite nam da Vam pomognemo u pisanju prve stranice Vaše bajke.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined
Lučinići 10
51216 Viškovo

Mob: 091 151 96 55
091 152 00 65

Autor: Extravagant
Foto: Iva Znaor