Vividenti - Kalmar: Estetska stomatologija

Vividenti - Kalmar: Estetska stomatologija

Ne kaže se uzalud kako je lijep osmijeh najljepši ukras lica. Zdravi i bijeli zubi pokazatelj su odnosa prema dentalnom zdravlju i zdravlju općenito.

Sigurno ste barem jednom poželjeli savršeno bijele zube, ravne bez najmanjeg nedostatka kakve imaju zvijezde po modnim časopisima. Uglavnom je to rezultati talentiranih estetskih stomatologa koji Vam mogu omogućiti takav osmijeh.

Tajna blistavih zubi je u izbjeljivanju i/ili porculanskim ljuskicama (Veneers) koje se lijepe na prednju plohu zuba. Dentalni centar Vividenti- KALMAR koristi se najkvalitetnijom američkom i njemačkom opremom, te tehnologijom koja se trenutno ubraja u najinovativnija rješenja za estetsku stomatologiju.

 

ZUBNE LJUSKICE (VENEERS)

KERAMIČKE ZUBNE LJUSKICE se izrađuju nakon minimalnog brušenja prednje plohe zuba u svrhu estetike osmjeha. Preporučuju se kada ste nezadovoljni:

•           oblikom ili bojom zuba

•           položajem zuba(rotacija pojedinog zuba)

•           razmak izmedju zuba( dijasteme).

Izrađuju se u našem zubotehničkom laboratoriju najnovijom CAD-CAM tehnologijom koja omogućava potpunu prilagodbu potrebama pacijenata.

 

LASERSKO IZBIJELJIVANJE ZUBI

U dentalnom centru  VIVIDENTI-KALMAR koristimo najučinkovitije metode izbjeljivanja zubiju visoko rangiranim aparatom na tržištu - ez lase BIOLASE

To je najsigurnija i najučinkovitija metoda izbjeljivanja. Prve rezultate možete vidjeti nakon samo jednog tretmana koji je bezbolan i potpuno siguran. Za razliku od klasičnih metoda kod izbjeljivanja laserom, osjetljivost na temperaturu nakon tretmana svedena je na minimum.

 

undefined


A kako bi  zaokružili cjelokupni dojam, u našem centru nudimo također i tretmane filerima hilaruronske kiseline, s  kojima na jednostavan način možete riješiti bore na licu ili vratiti volumen i svježinu svojim usnama.

 

Osvježite svoj osmijeh! Tim našeg dentalnog centra koristeći najmoderniju i inovativnu opremu američkih, švicarskih i njemačkih dobavljača može riješiti sve vaše probleme.

Dođite i vratite samopouzdanje!

 

Vividenti - Kalmar Implant Dentistry

Izviđačka 2a, 51000 Rijeka

T: +385(0)51 585 989

M: +385(0)91 178 8023

www.vividenti-kalmar.com