U samo sat vremena nekoliko godina mlađi!

U samo sat vremena nekoliko godina mlađi!

undefined

DR MED DENT VIVIANA KALMAR članica je World Anti-aging Medicine Association (Wosiam); Hrvatskog društva za estetiku lica (HDEL);  Hrvatskog liječničkog zbora (HLZ) i Hrvatskog endodonskog društva.


Predstavljamo vam najprestižniju metodu pomlađivanja  koju možete isprobati u dentalnom centru VIVIDENTI-KALMAR, te u vrlo kratkom vremenu svojoj koži podariti efekt mladosti.

Mezoterapija je medincinski postupak pomlađivanja lica koji će za manje od sat vremena na Vašem licu  smanjiti vidljivost postojećih te usporiti pojavu novih bora.

Ova metoda pomlađivanja stara je 8o godina te djeluje po principu ubrizgavanja tvari direktno na mjesto gdje je potrebno djelovanje. Na taj način vaše će lice  dobiti  duboku hidrataciju i poboljšan tonus opuštene  kože, što sve zajedno čini vašu kožu vidno pomlađenom, zaglađenom, toniziranom ili jednom riječju – savršenom!

Postupak mezoterapije najefikasnija je metoda prijenosa vitamina, minerala, aminokiselina i hijaluronske kiseline direktno u srednji sloj kože, a  dentalni centar VIVIDENTI-KALMAR pobrinuo se da tretman bude u potpunosti bezbolan. Cilj mezoterapije je da  u kratkom vremenu postigne ono što ne može niti jedna krema za lice, a to je omogućiti koži da bude dubinski nahranjena na mjestu gdje je to potrebno.

Za optimalne rezultate preporučuje se kura od tri tretmana, svakih četrnaest dana, a važno je naglasiti da se svi tretmani odvijaju pod stručnim nadzorom dr.med.dent. Viviane Kalmar.

Svoj prvi tretman rezervirajte još u veljači, kada dentalni centar VIVIDENTI-KALMAR na sve mezoterapijske koktele poklanja 30% popusta.

Poklonite svojoj koži infuziju vitaminskog koktela i uživajte u rezultatima već nakon prvog tretmana!


Vividenti Kalmar Implant Dentistry

Izviđačka 2a, 51000 Rijeka

T: +385(0)51 585 989

M: +385(0)91 178 8023

www.vividenti-kalmar.com