Slugamed – Kako se riješiti prehlade

Slugamed – Kako se riješiti prehlade

Iako smo već govorili o pripremi organizma za predstojeće razdoblje prehlada i gripa, odlučili smo još malo ponoviti gradivo dok još ima vremena, kako nas ništa ne bi iznenadilo.

Da bismo organizam pripremili da bude snažan i jak za borbu s virusima i bakterijama potrebno ga je prvo očistiti.  Ako prvo ne odradimo detox organizma, ne možemo očekivati da će bilo kakav preparat za jačanje imuniteta imati maksimalan učinak. Naša je preporuka odlična tinkruta klinčića, cimeta, crnog oraha i pelina. Ova je kombinacija toliko učinkovita da je kuru poželjno ponoviti eventualno za 6 mjeseci. Upotreba je vrlo jednostavna, 10-15 kapi u decilitar vode 3 puta na dan.

Kada smo organizam očistili od toksina, potrebno je ojačati imunitet.

Postoji široka paleta proizvoda kojima to možemo učiniti.

U prvom redu tu je beta glukan koji se smatra najsnažnijim prirodnim aktivatorom i stimulatorom imunološkog sustava koji može povećati djelotvornost imuniteta do nekoliko puta. Dokazano je da beta glukan povećava imunološku aktivnost za 50-120 % već unutar prvih 72 sati uzimanja.  O kakvom se preparatu radi govori i to da beta-glukan snažno povećava učinkovitost stanica imunog sustava u prepoznavanju i uništavanju stanica raka.

 

undefined


Preparat koji bismo također preporučili je Strath- biljni sirup koji se naziva i švicarskim eliksirom dugovječnosti, ne sadrži nikakve aditive niti konzervanse, 100% je prirodan dodatak prehrani, a djeluje tako da pozitivno utječe na jačanje imunološkog sustava i njegovih obrambenih sposobnosti. Strath potiče stvaranje stanica koje čine ''prvu crtu obrane'' u našem organizmu - da lakše detektiraju i unište štetne viruse, bakterije i gljivice.

Imunitet možemo osnažiti i konzumacijom matične mliječi koja je bogat izvor minerala, vitamina, proteina i enzima, te ju je posebno dobro uzimati u svrhu prevencije u sezoni gripe i prehlade.

Osim dodatcima prehrani imunitet možemo zaštititi i tako da prostor u kojem boravimo oslobodimo od mikroba i bakterija. To možemo učiniti upotrebom lampi od himalajske soli. Njihova je specifičnost u tome što oslobađaju čestice himalajske soli koje neutraliziraju štetna zračenja u prostoriji, te djeluju antibakterijski na mikrobe i bakterije.

U trgovini Slugamed nude vam čista eterična ulja hrvatskog brenda Aromara koja nam nude prirodna i učinkovita rješenja za najčešće zdravstvene probleme i nezaobilazan su partner u prevenciji bolesti i poboljšanju zdravlja na prirodan način.


undefined


Od mješavina eteričnih ulja od sveg srca preporučamo eliksir sv. Roka- Antiseptični sprej Sastavljen od 14 eteričnih ulja s potvrđenim antimikrobnim djelovanjem, koji dezinficira, uklanja uzročnike prehlada i zaraza, te razbuđuje i stimulira. Dovoljno je prije odlaska iz kuće posprejati samo majicu kako bismo bili potpuno zaštićeni od virusa i bakterija.

 

undefined


Ukoliko vas je prehlada i gripa iznenadila potrebno je u što kraćem roku suzbiti simptome.

Ako je jedan od simptoma otežano disanje preporučujemo liniju proizvoda AQUA MARIS koji olakšavaju probleme s disanjem, a da pritom ne mijenjaju fiziološko stanje sluznice, ne sadrže aditive niti konzervanse te su pogodni kako za odrasle, tako i za dojenčad i djecu.


undefined 


U ponudi nude i različite vrste inhalatora. Najveći benefit inhalacije je svakako činjenica da se terapija lijeka dostavlja direktno u respiretorni trakt i omogućuje da visoka koncentracija lijeka kroz masku ili usni nastavak dođe do ciljanog područja koje je potrebno liječiti. Inhalacija je poželjna i prije nego dođe do bolesti jer čisti respiratorni sustav i time sprječava razvoj bakterija i virusa.


Povišenu temperaturu smanjit ćemo naravno antipiretikom prilagođenim životnoj dobi i u obliku koji najradije uzimamo (sirup, tablete, prašak)

Ako je simptom kašalj, preporučiti ćemo vam proizvod ovisno o tome radi li se o suhom ili tzv. mokrom kašlju, u obliku sirupa ili tableta, a ukoliko vas pritom boli grlo u trgovini Slugamed možete birati između raznih vrsta pastila, sprejeva protiv grlobolje, različitih okusa.

 

undefined

undefined


Sa željom da izbjegnete prehlade i gripe pozivamo vas da se obratite stručnom osoblju trgovine Slugamed kako biste zajedno pronašli najbolje rješenje za vas.

 

U Slugamed-u možete pronaći veliki izbor pomagala za kretanje (hodalice, rolatori, štake i štapovi), toaletni program za starije osobe ( stolčić i daska za tuširanje, toaletna povišenja, antidekubitalni program). U trgovini možete izabrati proizvode za inkontinenciju raznih proizvođača. Nude Vam i razne vrste steznika i ortoza, ortopedsku obuću, tlakomjere, kozmetiku, aparate za face lift, masažu i slično.
Slugamed d.o.o.

Sokol kula 10

Telefon: 051 330 300