Slugamed - jesenska ponuda

Slugamed - jesenska ponuda

Uz veliku ponudu pomoćnih ljekovitih sredstava, ortopedskih pomagala i raznih dodataka prehrani u trgovini Slugamed su samo za Vas pripremili posebnu jesensku ponudu!


undefined


S kišom nam dolazi jesen, sve je više vlage u zraku što je pogodno za razvoj virusa i bakterija.

Tijelo treba pripremiti kako bismo izbjegli prehlade i gripu. Ako nam je imunitet na visini, neće biti niti bolesti. Kako to postići?

Tinktura od klinčića, cimeta, crnog oraha i pelina odličan je spoj kojim ćemo tijelo pročistiti iznutra od parazita i toksina. Ako želimo čišćenje tijela, a pritom i pomoć u mršavljenju, Slugamed na preporuča DC 247, dodatak prehrane u kapsulama koji sagorijeva i sprječava stvaranje masti, na prirodan način suzbija apetit i glad, te doprinosi regulaciji rada jetre i metabolizma.


undefined


Tako pročišćeno naše tijelo spremno je za dodatni unos vitamina i minerala kako bismo se zaštitili od bolesti. Sokovima Rabenhost zadovoljit ćemo potreban dnevni unos tekućine i potrebnih vitamina. Dodaci prehrani kao što je preparat Strath ili Beta 1,3D glukan od Transfer Pointa odlični su za  podizanja imuniteta i jačanja otpornosti organizma, a uz to potiču i bolju koncentraciju i raspoloženje. Tu je još i široka paleta vitamina i minerala od Solgara ili Diethpharma, pa se može posložiti kombinacija vitamina posebno za klijente prema njihovim potrebama.


undefined


Kosa nam je nakon ljeta isušena od mora i sunca i izgleda beživotno. Kako u jesen opada lišće, tako i nama počinje opadati kosa. Kako bismo oživili kosu i spriječili njeno opadanje pomoći će nam proizvodi Tinkture. U prvom redu, jedan od trenutno najprodavanijih proizvoda, Tinktura od koprive koja dokazano sprečava opadanje kose i potiče njezin rast.

Ako dodamo i šampon od koprive, zelenog čaja, čička ili limete, te čisto organsko ulje od argana i makadamije za oštećene vrhove, učinili smo sve što je našoj kosi potrebno.


undefined


Naša je koža također nakon ljeta isušeno i od sunca i od mora. Licu je svakako potreban dobar piling koji će ukloniti mrtve stanice s površine kože, a potom dobra hidratacija proizvodima iz neke od linija La Roche Posay ovisno o tipu kože ili preparatima kozmetičke kuće Skeyndor koji će dodacima poput hijalurona ili retinola, ovisno o potrebama, izbalansirati hidrodinamiku kože te vidljivo zagladiti i popuniti bore na licu.


undefined


Ne treba zaboraviti niti ruke i usne, jer ako sada krenemo s njihovom njegom, spremno ćemo dočekati hladnije dane i našu poznatu buru.

Ako u samom okolišu u kojem boravimo, bilo to radno mjesto ili stan, upotrebljavamo eterična ulja koja imaju antibakterijsko djelovanje spriječit ćemo bakterije i viruse. Lampe od himalajske soli također imaju ljekovito djelovanje jer pročišćuju zrak, smanjuju elektromagnetnu radijaciju električnih uređaja, olakšava poteškoće kod bronhitisa i astme.

Kako bismo poboljšali kvalitetu respiratornog sustava koji je posebno osjetljiv u hladnijim danima, izdvojili bismo električne inhalatore za djecu i odrasle, zatim klasične inhalatore i thallaso sustav i vrećice Aqua maris.

U Slugamedu vam nude i cjelomjesečni  popust od 15 % na tlakomjere Microlifa u sklopu akcije Prevencije od moždanog udara.undefined


U jesen Slugamed nije zaboravio niti studente i učenike medicinskih studija i škola koji na adresi Sokol kula10, mogu kupiti sav potreban medicinski pribor ( moramo istaknuti Litman stetoskope u svim mogućim bojama), te radnu odjeću i obuću.

Svako ih posjetite!

 

Slugamed d.o.o.

Sokol kula 10

Telefon: 051 330 300

 

undefined


 

Fotografije: Viviana Lokmer Šulina LaVie Photography