Slugamed - Ideje za blagdanske poklone

Slugamed - Ideje za blagdanske poklone

Prosinac je mjesec darivanja pa ćemo Vam ponuditi neke od ideja za poklone kojima ćete razveseliti svoje bližnje, a i sami sebe.

Naša preporuka su ukrasne lampe za aromaterapiju koje osim što su dekorativne, rukom slikane, u kombinaciji s eteričnim uljima mogu riješiti mnoge Vaše tegobe, a prostor u kojem boravite učiniti zdravijim i ugodnijim za boravak. U ponudi je široka lepeza eteričnih ulja hrvatskog brenda AROMARA koji za izradu eteričnih ulja koriste kvalitetne i 100% prirodne sastojke.


undefined

undefined


Lampe od himalajske soli također mogu biti lijep poklon, djeluju antibakterijski  i veoma su atraktivnog izgleda. Privlače sva negativna zračenja u prostoriji i neutraliziraju ih.

Kombinacija proizvoda hrvatskog brenda Tinkutura može biti krasan poklon obzirom da se radi o kvalitetnoj, sto posto prirodnoj kozmetici za njegu lica, tijela i kose.


undefined


La Roch Posay je kozmetika koja se vrlo rado poklanja, a pokriva sve tipove kože i rješava razne probleme koje možemo imati s kožom lica i tijela. Kozmetika je to koju preporuča najveći broj dermatologa.


undefined


Skeyndor kozmetika je također odličan poklon kojim možete razveseliti sebe i svoje bližnje, jer se svojom kvalitetom pozicionirala visoko na tržištu, te iza njih stoje rezultati koji su produkt dugogodišnjeg istraživanja i kvalitete sastojaka. Slugamed nudi atraktivne pakete Skeyndor kozmetike za učinkovito uklanjanje celulita i drenažu.


undefined


Odlična ideja za poklon pod bor je aparat za face lifting ili anticelulitni masažer, zatim masažeri i toplinske lampe, te kadice za pedikuru i manikuru kod kuće, tens uređaji za otklanjanje bolnih stanja raznih proizvođača.


undefined

undefined


Tlakomjeri su postali neizostavna potreba svakog kućanstva obzirom na povećanje broja oboljelih od srčanih bolesti, te su odlična prevencija u ranom otkrivanju moždanog udara i u praćenju krvožilnih bolesti. Kako bi izašli u susret kupcima u Slugamedu su pripremili atraktivne popuste na kupnju tlakomjera, pa ih svakako iskoristite.


undefined


Silverex proizvodi već su jako poznati na tržištu i svojom jedinstvenom kombinacijom sastojaka na bazi srebra postižu odlične rezultate. Svakako je preporuka da na Slugamed Facebook stranici pratite termine održavanja promocija kako biste ostvarili pravo na poklon uz kupovinu.


undefined


U Slugamedu možete pronaći mnoge korisne poklone kao što su papuče Dr Luigi ili atraktivne zračne klompe, razni dodaci prehrani, čarape za vene ili stetoskope Littmann.


undefined

undefined


Još Vas podsjećamo da su za 12 mjesec, mjesec darivanja, pripremili razne popuste i promocije. Cijeli mjesec nude 10% popusta na tlakomjere, razne popuste na proizvode hrvatskog brenda Tinktura, popuste na dio dodataka prehrani brenda Proteos, popust na papuče Dr Luigi,te pred sam Božić popust na dermatološku kozmetiku La Roche Posay.

 

undefined 


Dođite u Slugamed i iskoristite popuste !

Pratite ih i na Facebook stranici !
undefined