Salvia Senior Residence - Oporavak nakon operacije

Salvia Senior Residence - Oporavak nakon operacije

Dom za starije osobe Salvia, osim dugotrajnog smještaja, nudi i privremeni smještaj za sve osobe kojima je potrebna privremena pomoć.

Dom Salvia zbrinjava osobe nakon operativnog zahvata i svih drugih stanja koja zahtijevaju stručnu pomoć. Medicinsko osoblje sa dugogodišnjim iskustvom pruža svu potrebnu pomoć za što brži i kvalitetniji oporavak. Uz stručan nadzor vode kompletnu brigu o zdravstvenom stanju korisnika i sudjeluju u rješavanju medicinskih problema.


undefined

undefined

undefined

undefined

undefined


Zdravstvenu njegu korisnika pružaju osobe sa dugogodišnjim iskustvom u tom poslu, osobe kojima je korisnik usluge na prvom mjestu.

Dom Salvia pruža toplo okruženje i stručan nadzor nad problemom s kojim se korisnik i njegova obitelj susreću. U oporavak uključen je korisnik, obitelj i medicinsko osoblje i svi oni koje korisnik želi da budu uključeni. Kontrola liječnika specijaliste vrši se prema preporuci liječnika obiteljske medicine i održava se kontakt do potpunog oporavka.

Redovita zdravstvena njega, kompletna higijena, optimalna klimatizacija, kvalitetna ishrana i nadopuna ishrane, parametri su kojima se korisnik u domu Salvia osjeća sigurno, a kvaliteta života se poboljšava.

Doživjeli ste povredu ili prijelom, operirani ste ili imate komplikacije zacjeljivanja rana, našli ste se u situaciji da trebate pomoć stručne osobe oko oporavka, javite se u dom Salvia.

Vaša operacije je prošla uredno, dobro se osjećate, ali još niste sposobni brinuti sami o sebi u svakom trenutku možete im se obratiti za pomoć, a ukoliko trebate hitan smještaj, možete ga realizirati u roku od 30 minuta od Vašeg poziva.

 

Stručni tim doma Salvia


Kontakt:
Salvia Senior Residence
Zidarska 42, Crikvenica
Tel: 051 563 665
Mail: info@salvia-residence.com

Fotografije: Iva Znaor