Salvia Senior Residence – Aktivni i u trećoj životnoj dobi

Salvia Senior Residence – Aktivni i u trećoj životnoj dobi

Salvia Senior Residence za svoje korisnike stalno uvodi novitete, pa tako i sada. Tijekom kolovoza i rujna u jutarnjim satima organizirane su vježbe u moru pod nadzorom fizioterapeuta. Vježbe su namijenjene svim korisnicima koji mogu sudjelovati u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem zbog benefita koje takve vježbe nose sa sobom od poboljšanja cirkulacije, rada srca, jačanja mišića i smanjenja boli.
Osim vježbi u moru, svakodnevno provode grupne vježbe u dvorani za fitnes koja je na raspolaganju tijekom cijelog dana, a sprave su birane kako bi bile jednostavne za korištenje osobama treće životne dobi dok je program vježbi raznovrstan i prilagođen svim korisnicima.


undefined
undefined
undefined


Ono na što se najviše baziraju je individualan rad gdje se sve fizičke aktivnosti prilagođavaju prema zdravstvenom stanju Salvia korisnika radi što boljeg, bržeg i uspješnijeg oporavka ili povećanja kvalitete života.
Poseban naglasak je stavljen na ranu rehabilitaciju nakon moždanog udara, te na ranu rehabilitaciju  nakon ortopedskih operativnih zahvata (ugradnja umjetnog kuka, koljena, ramena i sl.) gdje postižu veliki uspjeh.
Jednako tako provode preoperativni  program rehabilitacije gdje se osobu koju čeka određeni ortopedski operativni zahvat pripremi u vidu snaženja mišića koji nakon operacije znatno mogu atrofirati pa se samim time i ubrzava oporavak.
Cilj Salvia programa je u što kraćem vremenu osobu pripremiti za povratak kući, a u njih je uključen:
- Individualan rad u novoopremljenom fitnesu i dvorani za fizikalnu terapiju
- Grupne vježbe u dvorani, na otvorenom i u moru
- Elektrostimulaciju, interferentne struje, galvanske struje, ultrazvuk, TENS
- Kreativne radionice
- Masažu
Fizioterapeut Vam uvijek stoji na raspolaganju u vidu savjetovanja očuvanja kvalitete života, izrade programa rehabilitacije i sve ostalo u domeni rada fizioterapeuta.


undefined


Kontakt:
Salvia Senior Residence
Zidarska 42, Crikvenica
Tel: 051 563 665
Mail: info@salvia-residence.com
www.salvia-residence.comm

Autor: Bacc. Physioth. Mate Komadina, Salvia Senior Residence
Fotografije: Iva Znaor