Predblagdanska akcija u Xtravaganzi!!!

Predblagdanska akcija u Xtravaganzi!!!

Ovaj tjedan posjetili smo centar za trening, mršavljenje i održavanje zdravog načina života Xtravaganza, Petra Jurčića 16 u kojem su upravo počele i odlične predblagdanske akcije!

Inače, Xtravaganza je osnovana 2002.g, a riječ je o švedskoj tvrtki koja se bavi mršavljenjem i zdravim životom. Danas imaju prepoznatljiv, dobro uhodan koncept mršavljenja koji je velikom broju ljudi puno pomogao da uspješno dođu do željene, zdravije i uravnotežene težine, te da je i održe. 

U Xtravaganzi svaki klijent ima podršku svog zdravstvenog savjetnika koji također pomaže u radu s mentalnim treningom, a sagledava se cjelokupna slika: prehrana, fizička aktivnost i mentalni trening. Nakon skidanja kilograma nude vam mogućnost kroz odlične savjete i treninge da zadržite postignutu težinu.


undefined

undefined


U Xtravaganzi su prvenstveno fokusirani na osobni kontakt sa zdravstvenim savjetnikom. Zadatak zdravstvenog savjetnika jest da Vas usmjerava, potiče, inspirira i bude podrška od samog početka pa sve do kraja programa. U zdravstvenom savjetniku pronaći ćete osobnog trenera, savjetnika o prehrani i prijatelja na kojeg se uvijek možete osloniti. Zajedno s Vama, savjetnik će raditi na četiri Xtravaganzina dijela: Misli, Uživaj, Jedi i Vježbaj, a sve s ciljem kako biste postigli dugoročno održive rezultate. 


undefined


Zdravstveni savjetnici su vrlo angažirani u svom poslu, imaju velik interes za ljude i socijalno su vrlo kompetentni. Zadovoljni su sa sobom, sigurni su i zadovoljni svojim stilom života. Suosjećaju s Vama i imaju razumijevanja za Vaše probleme, a to je vrlo bitno jer rade s ljudima s različitim uzrocima prekomjerne težine. Bitno je da slušaju i razumiju potrebe svake osobe, jer oni su tu da Vas inspiriraju i ojačaju, te da Vas usmjere prema ciljevima koje ste sami odabrali. Savjetnici imaju osnove znanja vezane za prehranu, fizičku aktivnost i mentalni trening, te su često i sami imali iskustva sa mršavljenjem.


undefined

undefined


Također, vrlo važan dio programa je i mentalni trening. Riječ je o sustavno mijenjanju navika uz pomoć snage misli. Bitni dijelovi su motivacija, izdržljivost, samouvjerenost, usredotočenost na cilj, te opuštanje. Xtravaganzin mentalni trening je sustavno vježbanje misli, osjećaja i ponašanja kako bi se postigla ravnoteža. Uz pomoć kognitivnih vježbi, te alternativnih prirodnih stanja svijesti postižu se optimalni uvjeti za promjenu ponašanja. Trening slijedi dobro isprobanu metodu koja proizlazi iz Xtravaganzina četiri dijela, te traje minimalno godinu dana kako bi se postigla održiva uravnotežena težina.


undefined

undefined

undefined

undefined


Kako bi vam cjelokupna program bio što ugodniji organiziraju i grupne sastanke, jer sami ste jaki, ali  zajedno s drugima možete postati još i jači. Na taj način razmišljaju u Xtravaganzi. Zbog toga sa svim članovima organiziraju grupne sastanke, u društvenom okruženju u kojem se osjećate ugodno i sigurno i gdje možete razmjenjivati iskustva s ostalim članovima. Okruženje u Xtravaganzi je izvor snage i inspiracije na cijelom Vašem putu mršavljenja.


undefined


Često zbog posla, stresa i užurbanog načina života zaboravljamo na opuštanje i uživanje u svakom dijelu svoga života, stoga se u Xtravaganzi trude i pomažu da pronađete vrijeme za uživanje, opuštanje i veselje u svakodnevici. To Vam daje snagu i motivaciju kako biste se fokusirali na ono što je bitno u životu!

 

Kako bi vam uljepšali ovo predblagdansko vrijeme i pružili priliku za opuštanje pripremili su za vas odličnu predblagdansku akciju u koju se još uvijek možete uključiti!

Nude vam mjesec dana neograničenih treninga po cijeni od 250 kuna! Dočekati će vas njihovi zdravstveni savjetnici koji će ovisno o vašim željama i preferencijama osmisliti vaš trening i pratiti vas na putu do vašeg cilja. A dobit ćete i savjete o prehrani.

Akcija traje tijekom studenog i prosinca. Pridružite im se i iz prve se ruke uvjerite zašto Xtravaganza članice sa smiješkom odlaze sa treninga!

Vidimo se u Xtravaganzi!

 

Xtravaganza

Petra Jurčića 16

091 797 8095

www.xtravaganza.hr

Facebook

Autor: Extravagant