Novo u Rijeci - trgovina Slugamed

Novo u Rijeci - trgovina Slugamed

Specijalizirana trgovina medicinskih proizvoda, lijekova na malo i ortopedskih pomagala Slugamed nedavno je otvorila svoja vrata u samom centru Rijeke na adresi Sokol kula 10.


undefined
undefined


Uz veliku ponudu pomoćnih ljekovitih sredstava, ortopedskih pomagala i raznih dodataka prehrani, nude i bogat asortiman prirodnih proizvoda, kozmetičke linije poznatih brandova, razne aparate i programe. 


undefined
undefined
undefined


Iz bogate ponude posebno izdvajamo proizvode Tinkture. Riječ je o potpuno prirodnim proizvodima namijenjenim svima onima koji žele poboljšati svoje zdravlje i na popuno prirodan način njegovati svoje lice i tijelo. Tinktura nudi liniju 100% prirodnih tekućih dodataka prehrani – tinktura, balzama od ljekovitog bilja, sapuna i hladno prešanih ulja, a svi proizvodi sadrže prirodne, biljne sastojke bez umjetnih konzervansa, bojila ili mirisa.


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined


U trgovini Slugamed možete pronaći i poznatu kozmetičku liniju Skeyndor koja se isključivo bazira na formulama visoke učinkovitosti koje su potkrijepljene mnogobrojnim kliničkim studijama čija se je efikasnost dokazana kroz pedeset godina tradicije. Filozofija prestižnog španjolskog branda je biti „IZVRSTAN“, kako u pogledu kvalitete proizvoda tako i svojim luksuznim dizajnom. Karakterizira je učinkovita formula aktivnih sastojaka dobivenih iz biljaka, morskih ekstrakata, minerala, vitamina i koenzima koji uz pomoć nanosfer tehnologije vraćaju koži izgubljenu ravnotežu, te su efekti dugotrajni i trenutno vidljivi posebno kada pričamo o pomlađivanju kože. 
Posebnost Skeyndor linije je njihov anticelulitni program, te program za drenažu koji također možete pronaći u trgovini Slugamed.


undefined
undefined


Također nude i Silverex proizvode na bazi srebra koji predstavljaju simbiozu vrhunske tehnologije i medicine. Zatim, cijelu paletu vitamina i dodataka prehrani raznih poznatih proizvođača (Solgar, Dietpharm, Natural Welth..), inhalatore, program za inkontinenciju, program za studente medicine, prirodne sokove, program za detox i mršavljenje, dodatke prehrani odličnog proizvođača Proteos, te razne specifičnosti poput prstena protiv hrkanja.


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined


U trgovini Slugamed imate mogućnost izrade ortopedskih uložaka što se preporuča svima kako bi rasteretili stopalo i na taj način smanjili bol u leđima, koljenima i vratu. 
Ukoliko vam je potrebna ortopedska obuća ovdje možete pronaći onu modernog branda Futti, a potpuna novost u Rijeci su klompe sa zračnim jastukom koje umanjuju udarce kojima su Vaše noge stalno izložene. Hodanje postaje vježbanje, koje dodatno pospješuje cirkulaciju. Odgovaraju svim potrebama hodanja i stajanja u radu i slobodnom vremenu. Zračni jastuci klompama daju lakoću koja ne umara stopala. Na taj način smanjuje se napor, i rasterećuje se težina tijela.


undefined


Također nude i aparate za mjerenje i kontrolu šećera i inzulinski pribor, program za prevenciju i liječenje vena, program sanacije sportskih ozljeda, solne lampe, steznike i ortoze. 


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined


Što se tiče beauty proizvoda posebno izdvajamo kućne elektrostimulatore za face lift, aparate za manikuru i pedikuru, preparate za kozmetiku stopala, te cijelu paletu eteričnih ulja. Slugamed d.o.o.
Sokol kula 10
Telefon: 051 330 300


Fotografije: Viviana Lokmer Šulina LaVie Photography
Autor: Extravagant