Ljekarne Mazzi - 25 godina povjerenja

Ljekarne Mazzi - 25 godina povjerenja

Ljekarne Mazzi Riječanima su već dobro poznata destinacija, što ne čudi obzirom da upravo ove godine slave čak četvrt stoljeća postojanja. Ljekarna Mazzi, magistre Margite Mazzi, prva je naime ljekarna otvorena u Rijeci nakon Drugog svjetskog rata. Danas se mogu pohvaliti i da njihova ljekarna na Srdočima također uskoro slavi 15 godina postojanja, a sve to zahvaljujući vrhunskim proizvodima te pažljivo građenom odnosu povjerenja s njihovim kupcima.

undefined

Kako opstati? Uz mnogo optimizma, strpljenja i upornosti recept je uspjeha. Imamo razloga vjerovati da neće biti samo bolje, otkrila nam je magistra Margita Mazzi.

undefined

Ključ uspjeha svakako je i posebno širenje ponude. Tako se može pohvaliti i posebnom ponudom za njegu kože, linijom Dr. Brandt. Riječ je o vrhunskoj kozmetici koja spaja prirodne sastojke i najnovije inovacije i tako rade na poboljšanju volumena kože i zaglađivanju bora uz snažan anti age učinak. Posebno se ističe Do Not Age linija koja u dnevnoj varijanti predstavlja najmoćnije oružje protiv starenja. Ipak, najjača linija Dr. Brandt kozmetike je House Calls linija, koja oponaša profesionalne tretmane i zahvate koji se obavljaju u dermatološkim ambulantama Dr. Brandta.

undefined

Tu je i RevitaLash serija koja rješava problem slabljenja trepavica uzrokovanih starenjem i stresom, a iz iste linije dolazi i serum za rast obrva.

undefined

undefined

undefined

To je samo dio bogate ponude Ljekarna Mazzi u riječkom starom gradu i na Srdočima, uz niz vlastitih proizvoda za liječenje akutnih i kroničnih bolesti te komplete prve pomoći za jahte i brodice.

undefined

undefined

undefined

Foto: Iva Znaor
Autor: Extravagant