Ljekarna Galena

Ljekarna Galena

U zimskim mjesecima najčešće nas muče prehlade, kašalj, gripa…Sve se te tegobe mogu olakšati, a koji je najbolji način, otkrivaju nam u ljekarni Galena, Matije Gupca 12 koja u svojoj ponudi nudi veliki izbor čajeva, biljnih dodataka, suplemenata, vitamina, minerala i sokova, raznih lijekova protiv kašlja, matičnu mliječ za podizanje imuniteta, te homeopatske proizvode. 


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined


Iz bogate ponude ljekarne Galena izdvajamo:

Pranarôm International danas je svjetski lider i jedan od najvjerodostojnijih predstavnika aromaterapije s kredibilitetom. Za Pranarom je kvaliteta preduvjet! U skladu s tom filozofijom, svaka vrsta eteričnog ulja ili aromatski sastojak podilazi nizu zahtjevnih, strogih i stručnih laboratorijskih analiza (GC-MS kromatografija, analiza na pesticide, ...), kako bi Vam mogli zajamčiti aromatsku sirovinu najviše kakvoće, koja je okarakterizirana biokemijskim» markerom» - kemotipom. Kada si želite priuštiti Pranaromov najkvalitetniji i vjerodostojni oblik kemotipiziranog eteričnog ulja (CTEO), možete biti sigurni kako dobivate 100% čisti i potpuno prirodni pripravak, s pouzdanim porijeklom, sigurnom primjenom i zdravstvenom ekspertizom. Proizvode koje bi izdvojili: čajevac, mandarina, eukaliptus, ravensara...


undefined


Pranarom Oleocaps 1 i oleocaps 2 kapsulirana eterična ulja kod mokraćnih problema, imuniteta, dišnih i gljivičnih problema.


undefined


Pod utjecajem ultrazvučnih vibracija dolazi do mikroraspršivanja kapi eteričnog ulja u aromatičnu maglicu koja vlaži. Difuzer se odlikuje vrlo tihim radom. Idealno za kombinacije eteričnih ulja po Vašem ukusu, a posebno se preporučuje u sezoni prevencije gripa i prehlada ili kod prostorija u kojima borave pušači.


undefined


Matična mliječ je izlučevina posebnih žlijezda (hipofaringealne i mandibularne) pčela. Proizvode je mlade pčele radilice, te njome hrane i odgajaju nove matice u košnici. Matična mliječ se skuplja tijekom svibnja i lipnja mjeseca. Preporuča se kod alergija svih vrsta uzročnika, poremećaja rada štitnjače i opće hormonalne neuravnoteženosti, jače narušenog imuniteta, česte pojave herpesa i sklonosti gripama, hunjavicama i prehladama, kao prevencija viroza, te za bolju krvnu sliku i regulaciju krvnog tlaka. Matična mliječ se posebice preporuča kod ženskih problema i anemija, te parova koji pokušavaju zatrudnjeti.


undefined
undefined


Pravilna prehrana i preparati čuvati će vas od bolesti, a ako do i nje i dođe, tu je ljekarna Galena u kojoj možete pronaći sve što će vam olakšati zdravstvene tegobe. 

undefined
undefined

Ljekarna Galena
Matije Gupca 12
051 213 887


undefined