LANA KLINGOR MIHIĆ IMA OSMIJEH KOJI OSVAJA – TIM DENT MILIČIĆ SAN PRETVARA U STVARNOST

LANA KLINGOR MIHIĆ IMA OSMIJEH KOJI OSVAJA – TIM DENT MILIČIĆ SAN PRETVARA U STVARNOST

Keramičke ljuskice najlakši su način postizanja savršenog osmijeha

 

 

Osim zdravlja zubi, svakome je bitna i estetika samog osmijeha ili jednostavnije rečeno - kako zubi izgledaju, kakva je njihova nijansa, veličina, oblik. Upravo su zubi najčešći izvor nesigurnosti i pokazatelj koliko je netko opušten u društvu, jer način na koji se pojedinac smije i razgovara odaje stvaraju li mu zubi kompleks, određenu nesigurnost ili nezadovoljstvo. Pa čak iako smo i relativno zadovoljni s izgledom naših zuba, kada se bolje zagledamo u njih, primjećujemo da to nisu isti zubi kao prije! Je li možda došlo vrijeme za iskreni razgovor sa stomatologom? Ili sami sa sobom za početak?  Znamo što dobivamo s širokim i prekrasnim osmijehom?

 

Kada pogledate svoje zube ili kada pogledate kakav osmijeh pružate drugima, što vidite? Jesu li vam zubi diskolorirani - jesu li različitih nijansi? Koliko su vam stare plombe? Imate li napuknuća ili ste neke zube tokom života i oštetili? Muči li vas taj razmak među zubima, ali nikako da to riješite? Kada pogledate detalje u široj slici, jeste li zadovoljni? Pogotovo kada znate koje sve benefite dobivamo od širokog i prekrasnog osmijeha.


undefined

 

RJEŠENJE MODERNE STOMATOLOGIJE – KERAMIČKE LJUSKICE

 

Stomatološki nadomjesci, keramičke ljuskice, postavljaju se na površinu zuba te u potpunosti mijenjaju oblik, boju, dužinu i širinu zuba. One su svjetlopropusne pa tako savršeno imitiraju izgled prirodne cakline. Upravo se za taj postupak odlučila i lijepa Lana Klingor Mihić koja je i više nego zadovoljna finalnim rezultatom. U poliklinici TIM DENT Miličić su se pobrinuli da se Lana osjeća ugodno i da sam proces bude napravljen bezbolno, temeljito i stručno, a tome svjedoči i sama pacijentica.


undefined

 

Rezultati najnovijih istraživanja o utjecaju ljuskica na pacijente pokazuju potpunu odsutnost nepovoljnih utjecaja na zubno meso te vrlo visoku razinu općeg zadovoljstva pacijenata, a kako i ne bi kada pacijent u jako kratkom vremenu dobiva novi izgled. Keramičke ljuskice su čvrste, napravljene od izrazito otpornih materijala te se mogu bez problema postavljati i na stražnje zube, bez straha od pucanja uslijed žvakanja. Prilikom postavljanja keramičkih ljuskica, brusi se minimalnih 0,5 mm zubne cakline pa je tako prirodna struktura gotovo netaknuta. Svom stomatologu ćete morati otići svega dva puta, a krajnji rezultat, vaš osmijeh u vama će buditi veliku količinu zadovoljstva, a svoj će te osmijeh pokazivati svima.

 

Kada mi je Lana izrazila nezadovoljstvo izgledom svojih donjih zubi odmah sam joj sugerirala ljuskice! Brzo i najbolje rješenje za dobivanje idealnog osmijeha. Lana je postortodontski pacijent i zubi su joj se s vremenom opet vratili u prvobitni neželjeni položaj. Stručno rečeno, Lana je imala kompresiju donje fronte koja ju je smetala, a Lana nije htjela ponovno nositi aparatić. Nakon analize njenih modela, Rtg snimki, konzultacije sa našim timom zubnih tehničara, krenuli smo u realizaciju. Bilo je potrebno samo 3 Lanina dolaska u ordinaciju do završetka terapije. Ljuskice bojom i oblikom prate ostale Lanine zube i  efekt je prirodan prekrasan osmijeh, kao da je ponovno nosila aparatić bez aparatića!“ – izjavila je dr. med. dent. Tamara Žaja Miličić, jedna od vodećih specijalistica stomatološke protetike i estetske stomatologije.


undefined

 

Oduvijek je osmijeh bio moj najjači adut. U ranim dvadesetima čak sam i nosila fiksni aparatić, jer je u donjoj vilici bila “gužva”, a ja sam htjela savršeno ravne zube kakvi su bili gornji. No, zbog krivog tretmana mog tadašnjeg zubara, vrlo brzo nakon skidanja aparatića, zubi su se djelomično vratili. I nije to bilo tako strašno, no mene je smetalo, jedinica koja je najvidljivija, ostala je uvučena, zbog toga i malo tamnija, to me smetalo jer možda drugi nisu vidjeli, no ja jesam. Kad sam razgovarala s doktoricom Miličić, rekla mi je da kao postortodontski pacijent i u 38. godini života, ne bi bilo dobro opet ići na aparatić, no da to možemo vrlo lako riješiti keramičkim ljuskicama. Nije mi bilo svejedno, jer je to vrlo osjetljivo i opipljivo. Nakon nekoliko kvalitetnih konzultacija u TIM DENT-u, bila sam sigurna da znaju što rade. Sve skupa je bilo gotovo za 3, 4 dana, i sad sam toliko sretna i zadovoljna kad vidim svoje zubiće u jednoj liniji, da ne postoje riječi kojima bih to opisala. Hvala im na stručnosti, brzini i nježnosti.“ – izjavila je Lana Klingor Mihić.

 

Keramičke ljuskice najlakši su način postizanja savršenog osmijeha i imaju mnoge prednosti, a najveća im je svakako brzina izrade i visoka estetika. Osim brzine izrade, ljuskice daju izuzetno prirodan izgled iz razloga što  keramika od koje se izrađuju imitira caklinu prirodnog zuba i reflektira svjetlo na isti način, one ne tamne i ne mijenjaju boju. Slogan 'Vaš osmijeh. Naša strast.' idealno opisuje filozofiju stomatološke poliklinike TIM DENT Miličić. Adresa je Ogrizovićeva 30, Zagreb, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici poliklinike www.timdent.hr

 

Foto: Bojan Zibar

Autor: Promo