Kako ostati fit znaju Donna Vekić i tenisači nacionalne Davis Cup reprezentacije

Kako ostati fit znaju Donna Vekić i tenisači nacionalne Davis Cup reprezentacije

Sinoć je u Zagrebu otvorena Poliklinika Medical Body Balance za fizikalnu medicinu i rahabilitaciju sa fizikalnom terapijom, ortopedijom i traumatologijom.
 
Svečanom otvorenju prisustvovali su brojni uzvanici među kojima i poznati sportaši koji se s povjerenjem dugi niz godina uspješno rehabilitiraju kod Velibora Viboha, dipl.physioth, vlasnika poliklinike, danas službenog fizioterapeuta hrvatske DAVIS Cup reprezentacije.

undefined
 
Sportske ozljede, bolna stanja kralježnice, rehabilitacija nakon trauma i operacija, bolovi u mišićima, kostima, zglobovima, glavobolje i vrtoglavice uspješno se liječe cjelokupnim asortimanom fizikalne terapije između ostalog elektroterapijom, magnetoterapijom, laser terapijom, ultrazvučnom terapijom, udarnim valom, dekompresijskom terapijom kralježnice.
undefined
Doc.prim.dr.sc. Ida Kovač, dr. med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije  te Velibor Viboh svojim znanjem specijalnih fizioterapijskih tehnika stečenim na brojnim usavršavanjima  svojom stručnošću ulijevaju povjerenje našim poznatim sportašima poput Donne Vekić, čiji je i privatni fizioterapeut, te tenisačima nacionalne Davis Cup reprezentacije Marinu ČilićuBorni Čoriću, Ivanu Dodigu, Mati Paviću, a stručni tim fizioterapeuta putuje i na sportska natjecanja sa braćom Sinković.
undefined
Uzvanici su se upoznali sa nizom specijalnih tehnika, ali isporobali i LPG Huber dijagnostičko, rehabilitacijsko-sportski uređaj namijenjen jačanju mišića, razvoju koordinacije, stabilizacije i propriocepcije.  Redovito vježbanje na ovoj spravi poboljšava funkciju cjelokupnog mišićno koštanog sustava te jača dubinske mišiće i učvršćuje kralježnicu što u konačnici poboljšava posturu. Vježbanje na Huberu je fizički, mentalni i tehnički trening u jednom u kojem uživa i Željko Krajan.

Foto: Mario Čužić