Estetska stomatologija – Najljepši osmijesi u dentalnom centru Kalmar

Estetska stomatologija – Najljepši osmijesi u dentalnom centru Kalmar

Lijep osmijeh želja je sviju nas, te je ujedno prvo što primijetimo na drugoj osobi. 

Zdravi i prekrasni zubi najvažniji su preduvjet predivnog osmijeha, a to osobito znaju u dentalnom centru Vividenti Kalmar Implant Dentistry, gdje će vas uvijek dočekati zadovoljni i nasmijani pacijenti.

U potrazi za najljepšim osmijeh, razgovarali smo s dr.med.dent Vivianom Kalmar koja je ljubav i znanje prema stomatologiji naslijedila od svoga oca Dr.Šandora Kalmara koji je svojim predanim radom zaslužan za dugu tradiciju dentalnog centra Vividenti Kalmar, a koji egzistira još od rane 1950.godine. Dr.Viviana nastavlja predan i kvalitetan rad i zasluženo povjerenje mnogobrojnih zadovoljnih pacijenata na području Hrvatske, a i mnogih drugih zemalja.


 1. Dr.Viviana Kalmar često čujemo pojam estetska stomatologija, o čemu je riječ?

Estetska stomatologija rješava nedostatke kao što su promjene boje, veličine zuba te razmak među zubima. Stare amalgamske plombe zamjenjujemo bijelim  estetskim ili keramičkim plombama tzv. Inlay koje su izrađene u našem laboratoriju.


undefined


2. Često vam dolaze pacijenti samo s jednom željom, lijep osmijeh, a zapravo ih je malo svjesno da je to zapravo zdrav osmijeh. Što savjetujete?

Svi su barem jednom poželjeli tako savršeno bijele zube, ravne bez najmanjeg nedostatka kakve imaju zvijezde po modnim časopisima. Uglavnom su to rezultati talentiranih estetskih stomatologa koji mogu omogućiti takav osmijeh. Tajna blistavih zuba je u izbjeljivanju i/ili porculanskim ljuskicama (Veneers) koje se lijepe na prednju plohu zuba. Dentalni centar Vividenti  Kalmar koristi se najkvalitetnijom američkom i njemačkom opremom, te tehnologijom koja se trenutno ubraja u najinovativnija rješenja za estetsku stomatologiju.


undefined


3. Spomenuli ste keramičke ljuskice Veneers. Možete nam pobliže opisati o kakvoj je zapravo tehnici riječ?

Keramičkim ljuskicama određujemo željeni oblik, boju i veličinu zuba i trajno uljepšavamo osmjeh našim pacijentima.

Riječ je o izuzetno preciznoj tehnici kojom se otklanjaju nepravilnosti u boji, obliku i veličini zuba, a omogućuje i produživanje zuba po potrebi.

Kako je ljuskica rađena od čiste keramike to omogućuje najprirodniji izgled zuba zahvaljujući propuštanju svjetlosti, a opet možemo diktirati boju odabirom keramike, što omogućuje najprirodniji izgled zuba.

Trajno postavljanje ljuskica na prednju površinu zuba također omogućuje popunjavanje većih razmaka između zuba i prikrivanje manjih oštećenja ili plombi s prednje stanje zuba. Digitalna CAD-CAM tehnologija koju koristimo u našem laboratoriju omogućuje preciznu izradu, a iskustvo našeg liječničkog tima garantira trajnost i najviše estetske vrijednost vašeg novog osmjeha.


undefined


4. Nudite i lasersko izbjeljivanje zubi?

Tako je. Riječ je o najsigurnijoj i najučinkovitijoj metodi izbjeljivanja zubi. U našem dentalnom centru Vividenti Kalmar Implant Dentistry zube izbjeljujemo isključivo sa laserom američke firme Biolase. Dokazano je da je to najsigurnija metoda jer ne oštećuje zubnu caklinu i nema osjetljivosti nakon tretmana.

Također nudimo i estetske plombe tzv. inlay – potpuna keramika (zubne plombe), zubni   nakit poput cirkona…

 

Dr.Viviana Kalmar radi i nekirurške anti age tretmane.


undefined

undefined


Anti aging tretmani lica 21.st - bez noža:

- Tretmani hijaluronskim filerima (povećanje usana i ublažavanje bora lica)

- Mezoniti 3D–facelifting 21.st. bez noža

- PRF tretman "Vampirski facelift"

- Tretman laserom i radiofrekvencijom DEKA TRIACTIVE PLUS koji je aparat broj 1 u svijetu estetskih tretmana lica.

 

undefined


Zahvaljujemo se dr.Viviani Kalmar na divnome druženju, a mi još samo možemo dodati, da smo najljepše osmijehe pronašli i to u dentalnom centru Vividenti Kalmar!

 

Vividenti - Kalmar Implant Dentistry

Izviđačka 2a, 51000 Rijeka

T: +385(0)51 585 989

M: +385(0)91 178 8023

www.vividenti-kalmar.com

 

 

 

Fotografije: Iva Znaor

Autor: Extravagant