Dental Olujić - Ordinacija dentalne medicine Robert Olujić, dr.med.dent.

Dental Olujić - Ordinacija dentalne medicine Robert Olujić, dr.med.dent.

Ordinacija dentalne medicine Robert Olujić dr.med.dent., Ivana Dežmana 6 pruža široki izbor dentalnih usluga i prati svjetske trendove u primjeni inovativnih tretmana u svim područjima dentalne medicine, u estetskoj, restorativnoj, te dječjoj stomatologiji, endodonciji, parodontologiji, oralnoj kirurgiji, dentalnoj implantologiji, fiksnoj i mobilnoj protetici, te ortodonciji. 


undefined


Stručni tim ordinacije, na čelu s Robertom Olujićem dr.med.dent., od 2008. godine uspješno se brine o prevenciji i sanaciji oralnog zdravlja svojih pacijenata, individualno zadovoljavajući njihove potrebe, pružajući inovativne usluge i koristeći najbolje materijale na tržištu. 


undefined


Ordinacija posjeduje i certifikat kvaliteta ISO 9001 kao dodatnu garanciju visokokvalitetnih usluga koje nude, a koja dokazuje pouzdanost ordinacije, ozbiljnost i usmjerenost prema kvaliteti.undefined

Također, pružaju garanciju za neke od usluga koje nudi svim svojim pacijentima. Da bi osigurali profesionalnost svojih usluga, te kvalitetu materijala  i njihovu otpornost kroz vrijeme, nude višegodišnje garancije za neke od implantoloških, restorativnih i estetskih usluga.


undefined
undefined


Profesionalnost i specijalizacija, dostupne cijene, najbolji materijal na tržištu, te pružanje najmodernijih tretmana iz svih područja dentalne medicine na jednom mjestu, samo su neke odlike koje Vas čekaju u dentalnoj ordinaciji Robert Olujić dr.med.dent u Rijeci.


undefined


Dental Olujić
Ulica Ivana Dežmana 6
info@dentalolujic.com
+385 98 909 8628