Započnite dan vježbajući

Započnite dan vježbajući

Započnite dan na najbolji način - vježbajući! 
Svatko od nas ima svoj bioritam i dijelove dana kada nam više ili manje paše raditi određene aktivnosti. Isto se odnosi i na vježbanje. Međutim, bez obzira koliko nam je možda teško ustati se ranije i još odraditi trening, postoje mnogobrojni razlozi koji idu u korist jutarnjeg vježbanja ... evo samo nekih:

1. VIŠE ENERGIJE TIJEKOM DANA
Jutarnji trening će poboljšati vaše raspoloženje i pružiti vam dovoljno energije za sve mentalne i fizičke napore tijekom cijelog dana.

2. VEĆI UTROŠAK KALORIJA
Neposredno nakon svakog treninga tijelo troši više kalorija. Trenirajući u jutarnjem dijelu dana, vaše tijelo će učinkovitije potrošiti unesene kalorije tijekom dana.

3. ZDRAVIJI IZBOR NAMIRNICA
Jutarnji trening može imati i psihološki učinak na vaš izbor namirnica koje konzumirate. Sigurno ćete dva puta razmisliti prije nego što posegnete za nezdravim namirnicama tijekom dana. Na vama je hoćete li poništiti pozitivne učinke već odrađenog treninga izborom prekaloričnog ručka. 

4. VEĆA RADNA PRODUKTIVNOST I KONCENTRACIJA
Dokazano je da tjelesna aktivnost pozitivno utječe ne samo na poboljšanje zdravlja i cjelokupnog psihofizičkog sustava, već je izvrsna i za radnu efikasnost, povećanje koncentracije i produktivnosti. Jutarnji trening povećat će koncentraciju i utjecati na vašu mentalnu oštrinu (istraživanja su pokazala da je mentalna oštrina znatno povećana čak i do deset sati nakon treninga).

5. DAN ''SLOBODAN'' ZA RAZNORAZNE AKTIVNOSTI
Idealno za sve "jutarnje tipove", odnosno osobe koje zbog manjka vremena tijekom dana, svoju tjelovježbu žele odraditi prije posla.

Naši jutarnji programi:
* Dobro jutro Pilates 
* Total Barre Sculpt
* Piloxing Exp


undefined

undefined


Više o programima Studia ENERGY FIT na www.energyfit.hr


Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

Jennifer Glumac dipl. eoc.
STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor
Total Barre™ licencirani instruktor
Predavač na Fitnes učilištu, smjer Pilates

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

Ili u inbox naše FB stranice