U SUSRET LJETNOJ AKCIJI - PILATES SPRAVAMA

U SUSRET LJETNOJ AKCIJI - PILATES SPRAVAMA

Što o vježbanju na STOTT PILATES® spravama kažu naši klijenti...

 

Marina, prodajni predstavnik

 

''Nakon dugog niza godina bavljenja Yogom i nemogućnošću nalaženja instruktora Yoge koji bi meni odgovarao, krenula sam u potragu za nečim drugim, kvalitetnim, nečime u čemu bi uživala isto kao i u Yogi. Mislila sam da je to nemoguće, ali prevarila sam se :-).

 

Za Jenny i njen studio Energy Fit slušala sam preporuke godinama s raznih strana, i odlučila sam krenuti na pilates i to baš kod nekog tko slovi kao najbolji u tome. Pilates mi se oduvijek činio kao moj tip vježbanja i krenula sam prvo na grupni redovni pilates, nakon toga na Power Pilates i zatim na individualne treninge na pilates spravama.

 

Pilates ima toliko mogućnosti i varijanti da se stvarno može prilagoditi svakome, ovisno o tome što netko želi od treninga i koje možebitne zdravstvene tegobe ima. Svaki trening je različit i poseban na svoj način i svatko se pronađe u nekome od njih. Ja sam se definitivno pronašla u spravama na koje kada sam prvi puta došla sam imala takve upale mišića i treninzi mi nisu bili nimalo jednostavni, iako sam tada već bila u treningu. Prvo što me privuklo za početak vježbanja na pilates spravama je to da sve Victoria´s Secret anđelice vježbaju upravo na njima, a svi znamo kako one izgledaju :-).

 

Mišići vrlo brzo postaju vidljivi, ali su vretenasti i izduženi što sam ja oduvijek i željela, problemi s kralježnicom koje sam imala od dugotrajnog sjedenja i stajanja su gotovo nestali. Pored toga Jenny je vrlo vedra, opuštena i zabavna, pa već na prvom treningu se osjećate vrlo opušteno što je meni jako bitno kod trenera.''

 

USKORO više o ljetnoj AKCIJI na Pilates spravama!

Više o našim programima na www.energyfit.hr

 

 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

 

Jennifer Glumac dipl.oec.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

Predavač na Fitnes učilištu, smjer Pilates

Koordinator za Fitnes učilište u Rijeci

 

 

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

 

Ili u inbox naše FB stranice

https://www.facebook.com/energy.fit.5?fref=ts