U susret ljetnoj akciji na pilates spravama!

U susret ljetnoj akciji na pilates spravama!

Što o vježbanju na STOTT PILATES® spravama kažu naši klijenti ...

 

Maja, laboratorijski tehničar

 

''Već dugi niz godina treniram kod Jenny. Krenula sam s programom Body fit,  pa prešla na Pilates i onda zadnje dvije godine na Total Barre koji mi najviše odgovara.

Vježbanje je sastavni i vrlo važan dio mog života (pauzu napravim jedino ljeti kada idem na godišnji odmor), te iz tog razloga svake godine kada završe grupni programi krenem trenirati Pilates na spravama u sklopu Ljetne akcije.

Koliko god volim Total Barre i vidim odlične rezultate, treninzi na spravama su po tom pitanju najbolji jer mi u kraćem roku daju još bolji napredak.

Pilates sprave rade pod određenim opterećenjem i zato su treninzima na njima rezultati brže vidljivi – čvršća i zategnutija muskulatura ... Srećom nemam zdravstvenih problema pa da prema tome mjerim učinkovitost bilo kojeg treninga. Moja mjerila su to što se super osjećam, zadovoljna sam s napretkom u mišićnom oblikovanju, imam energije za svoju vrlo živu kćerkicu i što jedan mali, ali vrlo bitan, dio dana ne razmišljam o ničemu nego se prepustim mojoj trenerici.

Treninzi na Pilates spravama su uvijek raznovrsni, nikada nemamo iste vježbe, niti intenzitet što ih čini zabavnim a ne jednoličnim i dosadnim.

I za kraj bi samo htjela reci da i meni dođu dani kad sam umorna i najradije ne bi išla na trening ali mi onda samo prođe kroz glavu: "Pa Jenny je tamo ... hajde" i  odem ... u tom trenu više zbog nje nego zbog sebe ... i naravno vratim se doma sretna i ispunjena .... jer Jenny je moj body&mind mentor J

Predivna trenerica i još bolja osoba u kojoj sam našla dragu prijateljicu ©©''

 

USKORO više o ljetnoj AKCIJI na Pilates spravama!

Više o našim programima na www.energyfit.hr

 

 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

 

Jennifer Glumac dipl.oec.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

Predavač na Fitnes učilištu, smjer Pilates

Koordinator za Fitnes učilište u Rijeci

 

 

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

 

Ili u inbox naše FB stranice

https://www.facebook.com/energy.fit.5?fref=ts