Total Barre & Total Barre Sculpt

Total Barre & Total Barre Sculpt

10 ''ZAŠTO'' je Total Barre program za vas:


1) jer je EFIKASAN '' full-body workout'' (trening za cijelo tijelo) s velikim naglaskom na uobičajene problematične ženske zone – bedra, stražnjica, mišići trbuha i ruku!


2) jer DAJE REZULTATE!!! Iako je Total Barre program za cijelo tijelo, velike i vidljive promjene događaju se na mišićima nogu i stražnjice, što naše vježbačice osobito vole!


3) ''core'', ''core'', ''core'' – o važnosti mišića ''core''-a već i ptice na grani znaju! Mišići ''core''-a su aktivni za vrijeme cijelog treninga, bilo da se radi o bloku vježbi za noge ili ruke. Mišići ''core''-a vrlo su bitni za lakše funkcioniranje u svakodnevnom životu.

undefined


4) zbog mentalnih i fizičkih promjena koje su rezultat redovitog vježbanja - osjećat ćete se bolje, snažnije, imat ćete više energije, popravit ćete tonus mišića, smršaviti ... – generalno: OSJEĆATI ĆETE SE BOLJE U SVOM TIJELU!


5) jer je siguran način vježbanja - program je brand svjetski poznate i priznate kompanije, The Merrithew Health & Fitness Group, osnovane prije 25 godine, što garantira da je osmišljen prema pravilima struke vodeći računa o sigurnosti, ali i efikasnosti


6) jer je znanstveno je utemeljen - naglasak na ispravnoj biomehanici kako bi se maksimalno zaštitili zglobovi (kukovi, koljena, skočni zglob)


7) jer ćete poboljšati svoju fleksibilnost jer biti fleksibilan znači kvalitetniji život i smanjenu mogućnost povreda – temelji Total Barre programa su u Pilates metodi

undefined


8) jer je pogodan i za početnike i za one koji već imaju vježbačkog iskustva, nema kompliciranih koreografija i treninzi se lako prate - Namijenjen je svim ženama, bez obzira na dob, stupanj tjelesne spreme, višak ili manjak kila, onima koji žele oblikovati svoje tijelo, učvrstiti ga i osjetiti svaki mišić na tijelu nakon treninga.


9) jer ne morate biti balerina da bi vježbali uz baletnu prečku  - Total Barre osmišljen je za rekreativno vježbanje, ne zahtijeva plesačko iskustvo i najsigurniji je način vježbanja koji koristi baletnu prečku, a uz to garantira i zabavu!


10) jer je zabavan – programiranje treninga proizlazi iz glazbe koja, kada se koristi na odgovarajući način, dokazano pozitivno utječe na koordinaciju, motivaciju i kvalitetu pokreta.Trenutno AKTIVNI termini za program Total Barre Sculpt:

* utorak/petak 10:30


Trenutno AKTIVNI termini za program Total Barre™:

* ponedjeljak/srijeda 17:30

* utorak/četvrtak 20:30


Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!


Jennifer Glumac dipl. eoc.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

Predavač na Fitnes učilištu, smjer Pilates


Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com


Ili u inbox naše FB stranice

https://www.facebook.com/energy.fit.5?fref=ts