Total Barre Sculpt

Total Barre Sculpt

I ove godine ponovno otvaramo program Total Barre Sculpt.

Total Barre Sculpt je 45 minutni intenzivni trening koji kombinira ''barre'' i Pilates vježbe s ciljem oblikovanja cijelog tijela. Trening se sastoji od dva glavna segmenta + zagrijavanje/istezanje.

Kako bi se potaknula veća potrošnja kalorija, tijekom cijelog treninga se istovremeno aktivira nekoliko mišićnih grupa istovremeno uz korištenje nekog od malih rekvizita (elastične trake, male soft lopte, toning balls, bučice i slajdove).

 

undefined


* Trening počinje sa zagrijavanjem u stojećoj poziciji prateći određeni protokol osvješćivanja tijela, preuzet iz PILATES programa, a kroz koji vježbač priprema tijelo za glavni dio treninga.

→→ Trajanje 5 minuta.

 

* Prvi segment treninga sastoji se od vježbi u stojećoj poziciji pri čemu se baletna prečka se koristi kao baza oslonca. Budući da prečka samostalno stoji (nije ugrađena u zid) potrebna je puno veća aktivacija mišića na tijelu kako bi se ono stabiliziralo i pravilno izveo pokret. Vježbe u ovom segmentu su povezane u cjelinu i izvode se u ritmu muzike bez pauze, te se pri tome koriste bučice ili toning balls.

→→ Segment traje 20 minuta.

 

* Drugi segment treninga sastoji se od vježbi oblikovanja pri čemu se koriste različiti mali rekviziti, a osnovni cilj je oblikovanje tijela i povećanje mišićne snage.

→→ Segment traje 15 minuta.

 

* Trening završava istezanjem.

→→ 5 minuta.

 Program Total Barre Sculpt u NAJAVI:

* utorak/četvrtak 9:30

 

Trenutno AKTIVNI termini za program Total Barre™:

* ponedjeljak/srijeda 17:30

* utorak/četvrtak 20:30

 

Više o našim programima na www.energyfit.hr

 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

 

Jennifer Glumac dipl.oec.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

Predavač na Fitnes učilištu

 

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

 

Ili u inbox naše FB stranice