Total Barre Sculpt

Total Barre Sculpt

Total Barre Sculpt program spada u '' full-body workout'' (trening za cijelo tijelo) s velikim naglaskom na uobičajene problematične ženske zone – bedra, stražnjica, mišići trbuha i ruku! 

Kako se u Studiju ENERGY FIT pripremamo za ljeto?
Marljivim vježbanjem cijele godine!

Mišićnih grupa koja je svakako u fokusu u ljetnim mjesecima mišići ruku.
Svaka žena želi imali lijepo oblikovane ruke, ne previše mišičave, ali dovoljno čvrste i definirane. Jedan od načina za oblikovanje ove mišićne skupine su vježbe s upotrebom elastične trake koja je odlična zbog otpora koji pruža, a koji se može modificirati s obzirom na jačinu trake i na dužinu gdje traku hvatamo. 

Dodatna otežavajuća okolnost je i prečka oko koje je traka omotana, koja zbog svoje nestabilnosti zahtjeva veću kontrolu pokreta. 

Da ne bi bilo dosadno često dodamo i koji čučanj u iskoraku.

Total Barre Sculpt je novi 45 minutni intenzivni trening koji kombinira ''barre'' i Pilates vježbe s ciljem oblikovanja cijelog tijela. Trening se sastoji od dva glavna segmenta + zagrijavanje/istezanje.
Kako bi se potaknula veća potrošnja kalorija, tijekom cijelog treninga se istovremeno aktivira nekoliko mišićnih grupa istovremeno uz korištenje nekog od malih rekvizita (elastične trake, male soft lopte, toning balls i bučice).

Trenutno AKTIVNI termini za program Total Barre Sculpt:
* utorak/četvrtak 9:45 (45')

Trenutno AKTIVNI termini za program Total Barre™:
* ponedjeljak/srijeda 17:30
* utorak/četvrtak 20:30 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

Jennifer Glumac dipl. eoc.
STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor
Total Barre™ licencirani instruktor
Predavač na Fitnes učilištu, smjer Pilates

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

Ili u inbox naše FB stranice

Više o programima Studia ENERGY FIT na Energy Fit