Total Barre Sculpt

Total Barre Sculpt

Total Barre Sculpt program spada u '' full-body workout'' (trening za cijelo tijelo) s velikim naglaskom na uobičajene problematične ženske zone – bedra, stražnjica, mišići trbuha i ruku!

 

Svaka žena želi imali lijepo oblikovane ruke, ne previše mišičave, ali dovoljno čvrste i definirane. Stoga drage naše dame, elastičnu traku u ruke, prionite poslu i doček Nove godine u crnoj haljinici bez rukava neće biti nikakav problem J

 

Kao i kod svake druge mišićne skupine na tijelu, i u ovom slučaju je važno voditi računa o aktiviranju i treniranju suprotnih mišića, jer u protivnom dolazi do mišićnog disbalansa,  kako funkcionalnog tako i estetskog.

Mišići rade u parovima kako bi pokrenuli određeni zglob na tijelu, pravilo je koje je poznato pod nazivom ''agonist-antagonist''. Dok se jedan mišić skuplja i izvodi pokret zgloba (agonist), drugi mišić, smješten na suprotnoj strani, se isteže (antagonist) i na taj način omogućuje pokret.

Kod treninga snage, vrlo je važno da se treniraju i jedna i druga mišićna grupa kako bi se stvorio balans. Ako je jedna mišićna grupa jača ili manje fleksibilna od druge, zglob oko kojeg se mišići nalaze, doći će u nepravilnu poziciju i utjecati na lošu posturu i statiku čitavog tijela.

Izvođenje vježbi za biceps i triceps s elastičnom trakom, odličan je način za oblikovanje ove dvije mišićne skupine zbog otpora koji traka pruža, a koji se može modificirati s obzirom na jačinu trake i na dužinu gdje traku hvatamo.

 Trenutno AKTIVNI termini za program Total Barre Sculpt:

* utorak/petak 10:30

 

Trenutno AKTIVNI termini za program Total Barre™:

* ponedjeljak/srijeda 17:30

* utorak/četvrtak 20:30

 

Muzika korištena u video klipu: Perfect Weekend Vol. 8 by DJ Ivan Mastermix

 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

 

Jennifer Glumac dipl. eoc.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

Predavač na Fitnes učilištu, smjer Pilates

 

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

 

Ili u inbox naše FB stranice

https://www.facebook.com/energy.fit.5?fref=ts