SLIM program - MRŠAVLJENJE

SLIM program - MRŠAVLJENJE

Trebate li pomoć pri gubitku viška kilograma?

 

Jedini pravi rezultat postići će se pravilno isprogramiranom prehranom i ciljano vođenim treninzima!

SLIM program je upravo takav  program za mršavljenje kojim ćete na ispravan i zdrav način izgubiti suvišne kilograme.

 

Program je prilagođen svakom pojedincu, njegovom zdravlju i mogućnostima, te uključuje i personalizirani program prehrane s kojim se gubi 1-2 kg tjelesne težine tjedno, BEZ posljedica na zdravlje i vitalnost vježbača!

U program su uključena i kontrolna mjerenja 1x tjedno (težina, postotak tjelesne masnoće, antropometrijska mjerenja) i savjeti o prehrani.

 

Svaki oblik vježbanja ima smisla ako je upotpunjen s programom prehrane. Programirana prehrana je jedini pravi način kako unijeti u organizam dovoljno hranjivih tvari (proteini, ugljikohidrati, masti, vitamini, minerali), s obzirom na tjelesnu težinu, zdravstveni status, spol, broj treninga u tjednu i naravno u skladu s ciljem vježbanja.

Želite li se riješiti viška kilograma, želite li ojačati muskulaturu, biti u dobroj formi i osjećati se bolje, potreban vam je individualizirani program prehrane.undefinedNaučite što su to zdrave namirnice ili koja je to količina hrane ili kalorija potrebna vašem organizmu za odabrani program vježbanja i svakodnevne obveze.

 

Program vodi Krešimir Kovačević, fitnes trener s preko 25 godina iskustva u profesionalnom sportu i u sportskoj rekreaciji.

 

Svoje iskustvo sa SLIM programom opisao je jedan od naših klijenata, Toni Štifanić, diplomirani pravnik

 

   Protekle dvije godine treniram pod vodstvom trenera Krešimira Kovačevića. Trening sa osobnim trenerom je potpuno drugačija dimenzija treninga od samostalnog treninga.
Stručno vođenje treninga, motiviranje, korigiranje tehnike vježbanja, korekcije programa prehrane su ključni segmenti ako želite ostvariti svoj cilj, koji je kod mene bio kako se riješiti popriličnog viška kilograma. Ne samo da sam se riješio viška kilograma,nego sam i izgradio muskulaturu. Osjećam se odlično, bavim se slobodnim penjanjem i uživam u dobroj fizičkoj kondiciji.
Želite li se riješiti viška kilograma, steći navike zdrave prehrane, poboljšati opću kondiciju i općenito se osjećati punim energije, moja je preporuka da vođenje treninga prepustite educiranom profesionalcu, kao što je Krešo.


Moje fotografije na početku treninga i sada govore više od riječi… 


undefined


 

 

Više o našim programima na www.energyfit.hr

 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

 

Jennifer Glumac dipl.oec.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

 

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

 

Ili u inbox naše FB stranice