Power Pilates – NOVI PROGRAM

Power Pilates – NOVI PROGRAM

Pilates je ''inteligentna'' metoda vježbanja koja ima višestruke pozitivne učinke na čovjekovo tijelo. Pilates metoda je fokusirana na ''core'' mišiće koji zapravo čine centar našeg tijela i čija je jakost u velikoj mjeri povezana s (ne)učinkovitim funkcioniranjem u obavljanju radnji u svakodnevnom životu.

Pilates kao i svaki drugi oblik vježbanja ima svoje stupnjeve, odnosno različite razine zahtjevnosti, te se treninzi programiraju prema sposobnostima i tjelesnom stanju osoba koje se u pojedinoj grupi nalaze. U skladu s time, u Studiju ENERGY FIT pokrećemo novu grupu nazvanu simboličnim nazivom POWER PILATES koji već sam po sebi asocira na veći stupanj zahtjevnosti samog treninga.

POWER PILATES podrazumijeva dinamičan i kondicijski zahtjevan oblik Pilatesa koji se preporučuje onima koji imaju iskustva s Pilates sustavom vježbanja i predstavlja intenzivan ''full-body'' trening. Programiran je po sistemu balansa svih mišićnih skupina na tijelu pri čemu se koristi vlastito tijelo i različiti rekviziti kao bi se povećala snaga, stabilnost, balans i koordinacija.

Poseban naglasak ovog treninga je na razvoju fleksibilnosti uz pomoć rekvizita 'yoga blok' jer biti fleksibilan znači kvalitetniji život i smanjenu mogućnost povreda.


undefined


POWER PILATES će se održavati u terminu utorak / četvrtak u 17:30 i krećemo 24.10.2017.

Slobodnih mjesta za sada još uvijek ima, pa se svi zainteresirani mogu javiti ili telefonski ili putem naše FB stranice.

 

Više o našim programima na www.energyfit.hr

 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

 

Jennifer Glumac dipl.oec.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

Predavač na Fitnes učilištu

 

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

 

Ili u inbox naše FB stranice