Power Pilates

Power Pilates

Redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću ima mnoge pozitivne učinke na naše zdravlje, a i predstavlja jedan od načina borbe protiv prehlada koje su česte u ovom dijelu godine. Istraživanja su pokazala da nam vježbanje povećava broj bijelih krvnih zrnca kojima se imunološki sustav bori protiv bolesti.

Stoga, ukoliko već niste, pronađite tjelesnu aktivnost u kojoj uživate, jer u protivnom velika je vjerojatnost da ćete brzo i odustati. Jednom kada pronađete oblik vježbanja koji vam odgovara, provodite ga redovito.

Sam Joseph H. Pilates posvetio je cijeli svoj život razvijanju svijesti o potrebi za kretanjem i tjelovježbom. Svoje je klijente trenirao u vlastitom studiju sve do svoje smrti 1967. godine, u 87-oj godini života.

''…Mora da sam u pravu. Nikad aspirin. Nikad ozlijeđen u životu. Cijela zemlja, cijeli svijet trebao bi izvoditi moje vježbe. Bili bi sretniji.'' - Joseph H. Pilates, 1965 godina, u 86. godini starosti.

 

POWER PILATES se održava u terminu utorak / četvrtak u 17:30

Više o našim programima na www.energyfit.hr

 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

 

Jennifer Glumac dipl.oec.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

Predavač na Fitnes učilištu

 

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

 

Ili u inbox naše FB stranice

https://www.facebook.com/energy.fit.5?fref=ts