Power pilates

Power pilates

POWER PILATES podrazumijeva dinamičan i kondicijski zahtjevan oblik Pilatesa koji se preporučuje onima koji imaju iskustva s Pilates sustavom vježbanja i predstavlja intenzivan ''full-body'' trening. Programiran je po sistemu balansa svih mišićnih skupina na tijelu pri čemu se koristi vlastito tijelo i različiti rekviziti kao bi se povećala snaga, stabilnost, balans, fleksibilnost i koordinacija.

 

'Yoga blok' je jedan od rekvizita koji posebno razvija dvije od navedenih motoričkih sposobnosti – fleksibilnost i balans.

 

U Aerobic & pilates studiju ENERGY FIT svi Pilates treninzi baziraju se ba STOTT PILATES školi i programirani su tako da se poštuju potrebe kralježnice i načelo balansa i simetrije svih mišićnih grupa. Također vodi se računa o modifikacijama pojedinih vježbi jer ako postoji bilo kakav problem s kralježnicom, neke vježbe mogu biti kontraproduktivne. U tom slučaju bitno je detektirati problem (posjet doktoru stručnjaku!!) i nastaviti vježbati uz stručne savjete doktora i trenera.

undefined

******** POWER PILATES se održava u terminu: utorak/četvrtak 17:30 ********

 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

 

Jennifer Glumac dipl. eoc.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

Predavač na Fitnes učilištu, smjer Pilates

 

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

 

Ili u inbox naše FB stranice

https://www.facebook.com/energy.fit.5?fref=ts


Autor i foto: Press