Pilates sprave - iskustva klijenata (VI.)

Pilates sprave - iskustva klijenata (VI.)

Andrea je klijentica koja trenira sve oblike Pilates metode koje u studiju imamo. I jedna je od ''zahvalnih'' vježbača, što god joj novo predložim, uvijek je ''za''. :)

 

Andrea, magistar ekonomije

 

''Kao i većina populacije (a naročito žena) svake godine 1.1. kretala sam sa odlukom da baš ove godine želim više vježbati. Moram priznati, na žalost, svake godine sam ušla u postotak žena koje su odustale od vježbanja nakon prvih mjesec dana.

undefined

Prvi grupni trening koji me zainteresirao toliko da sam ostala duže od tih “ nesretnih” mjesec dana, je bio pilates u Energy fit studio. Nakon dvije godine provedene u grupnim treninzima odlučila sam pokušati nešto malo zahtjevnije te sam se prijavila za privatne vježbe na Pilates spravama. Ideja treninga od 45 min na spravama mi se svidjela prvenstveno zbog samog vremena trajanja, a i termini su fleksibilni tako da nema više izgovora da ne mogu baš tada. Jednostavno, trening se lako ubaci prije ili nakon posla.

undefined

Unatoč tome što redovno vježbam, nije mi bilo svejedno isprobati sprave koje na prvu moram priznati izgledaju više kao sprave za mučenje. Ali uvijek sam za izazov pa sam rekla ”zašto ne? “ U početku sam se pitala gdje bi trebala sjediti ili stajati između svih tih dijelova ali nakon samo nekoliko minuta, znala sam da ću biti fan! Trening na spravama mi je dopustio da stvarno shvatim koji mišići su mi jači od drugih, a na kojima još trebam raditi. Ali umjesto da se osjećam loše zbog toga što ne mogu sve iz prvog pokušaja, uhvatila sam se kako postavljam osobne ciljeve da budem bolja svaki put.

undefined

Upute i demonstracije trenerice Jenny su vrlo jasne tako da se vježbe lako prate. Meni osobno najbitnija stvar je to sto je trenerica strpljiva i niti u jednom trenutku se ne osjećam loše ako ne mogu izvesti sve vježbe iz prvog pokušaja. Svaki potez se radi svjesno i velikom pažnjom. Naglasak u pilatesu je u kvaliteti, a ne kvantiteti odrađenih vježbi, a posebna pažnja se posvećuje pravilnom izvođenju vježbi i disanju.

Vježbe su kompleksne jer se uz kontrolu mišića mora paziti i na to da je svaki centimetar tijela u pravilnom položaju. Kada završim s treningom jednostavno osjećam da hodam malo drugačije – leđa su uspravnija a ramena opuštenija.

undefined

Što sam zaključila o Pilates spravama? Sigurno mogu reći da nije toliko strašno kako izgleda, i da bi svakome preporučila da ih isproba. Koliko god težak trening bio uvijek otiđem doma želeći još! Svaki novi trening, novi izazov, i moja mala osobna pobjeda!

Nadam se da će te i vi uvidjeti iz svega ovoga kako uistinu uživam vježbajući! ''

 

 

LJETNA AKCIJA je namijenjena je svima koji žele nastaviti vježbati i tijekom ljetnih mjeseci.

Treninzi se provode na profesionalnim STOTT PILATES spravama

* trajanje treninga 45 minuta

* mini grupa (3 osobe)

* možete i ne morate biti naš član

* učestalost treniranja sami određujete (1x tjedno, 2x tjedno ...)

* termini će se formirati prema interesu

* cijena: 60,00 kn trening po osobi

 

Više o našim programima na www.energyfit.hr

 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

 

Jennifer Glumac dipl.oec.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

Predavač na Fitnes učilištu, smjer Pilates

 

 

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

 

Ili u inbox naše FB stranice

https://www.facebook.com/energy.fit.5?fref=ts