Pilates sprave - iskustva klijenata (V.)

Pilates sprave - iskustva klijenata (V.)

Marina je  još jedna od dugogodišnjih vježbačica... Došla je u moj svijet iz svijeta Yoge i ostala :) Sva tako tiha i nježna, pokazala je pravu snagu i izdržljivost na koji god sam je program uvela :) Čekam je još u nekoj drugoj ulozi, ali o tome drugi puta!

 

Marina, prodajni predstavnik

 

''Nakon dugog niza godina bavljenja Yogom i nemogućnošću nalaženja instruktora Yoge koji bi meni odgovarao, krenula sam u potragu za nečim drugim, kvalitetnim, nečime u čemu bi uživala isto kao i u Yogi. Mislila sam da je to nemoguće, ali prevarila sam se :-).

 undefined

Za Jenny i njen studio Energy Fit slušala sam preporuke godinama s raznih strana, i odlučila sam krenuti na pilates i to baš kod nekog tko slovi kao najbolji u tome. Pilates mi se oduvijek činio kao moj tip vježbanja i krenula sam prvo na grupni redovni pilates, nakon toga na Power Pilates i zatim na individualne treninge na pilates spravama.

 

Pilates ima toliko mogućnosti i varijanti da se stvarno može prilagoditi svakome, ovisno o tome što netko želi od treninga i koje možebitne zdravstvene tegobe ima. Svaki trening je različit i poseban na svoj način i svatko se pronađe u nekome od njih. Ja sam se definitivno pronašla u spravama na koje kada sam prvi puta došla sam imala takve upale mišića i treninzi mi nisu bili nimalo jednostavni, iako sam tada već bila u treningu. Prvo što me privuklo za početak vježbanja na pilates spravama je to da sve Victoria´s Secret anđelice vježbaju upravo na njima, a svi znamo kako one izgledaju :-).

 undefined

Mišići vrlo brzo postaju vidljivi, ali su vretenasti i izduženi što sam ja oduvijek i željela, problemi s kralježnicom koje sam imala od dugotrajnog sjedenja i stajanja su gotovo nestali. Pored toga Jenny je vrlo vedra, opuštena i zabavna, pa već na prvom treningu se osjećate vrlo opušteno što je meni jako bitno kod trenera.''


Akcija je namijenjena je svima koji žele nastaviti vježbati i tijekom ljetnih mjeseci.

Treninzi se provode na profesionalnim STOTT PILATES spravama

* trajanje treninga 45 minuta

* mini grupa (3 osobe)

* možete i ne morate biti naš član

* učestalost treniranja sami određujete (1x tjedno, 2x tjedno ...)

* termini će se formirati prema interesu

* cijena: 60,00 kn trening po osobi

 undefined

Više o našim programima na www.energyfit.hr

 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

 

Jennifer Glumac dipl.oec.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

Predavač na Fitnes učilištu, smjer Pilates

 undefined

 

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

 

Ili u inbox naše FB stranice

https://www.facebook.com/energy.fit.5?fref=ts