Pilates sprave: iskustva klijenata (II.)

Pilates sprave: iskustva klijenata (II.)

Posebni prijateljski odnosi neizostavni su dio trenerskog posla.

 

Maja, laboratorijski tehničar

 undefined

''Već dugi niz godina treniram kod Jenny. Krenula sam s programom Body fit,  pa prešla na Pilates i onda zadnje dvije godine na Total Barre koji mi najviše odgovara.

Vježbanje je sastavni i vrlo važan dio mog života (pauzu napravim jedino ljeti kada idem na godišnji odmor), te iz tog razloga svake godine kada završe grupni programi krenem trenirati Pilates na spravama u sklopu Ljetne akcije.

Koliko god volim Total Barre i vidim odlične rezultate, treninzi na spravama su po tom pitanju najbolji jer mi u kraćem roku daju još bolji napredak.

Pilates sprave rade pod određenim opterećenjem i zato su treninzima na njima rezultati brže vidljivi – čvršća i zategnutija muskulatura ... Srećom nemam zdravstvenih problema pa da prema tome mjerim učinkovitost bilo kojeg treninga. Moja mjerila su to što se super osjećam, zadovoljna sam s napretkom u mišićnom oblikovanju, imam energije za svoju vrlo živu kćerkicu i što jedan mali, ali vrlo bitan, dio dana ne razmišljam o ničemu nego se prepustim mojoj trenerici.

undefined

Treninzi na Pilates spravama su uvijek raznovrsni, nikada nemamo iste vježbe, niti intenzitet što ih čini zabavnim a ne jednoličnim i dosadnim.

I za kraj bi samo htjela reci da i meni dođu dani kad sam umorna i najradije ne bi išla na trening ali mi onda samo prođe kroz glavu: "Pa Jenny je tamo ... hajde" i  odem ... u tom trenu više zbog nje nego zbog sebe ... i naravno vratim se doma sretna i ispunjena .... jer Jenny je moj body&mind mentor"

Predivna trenerica i još bolja osoba u kojoj sam našla dragu prijateljicu'

undefined

Akcija je namijenjena je svima koji žele nastaviti vježbati i tijekom ljetnih mjeseci.

Treninzi se provode na profesionalnim STOTT PILATES spravama

* trajanje treninga 45 minuta

* mini grupa (3 osobe)

* možete i ne morate biti naš član

* učestalost treniranja sami određujete (1x tjedno, 2x tjedno ...)

* termini će se formirati prema interesu

* cijena: 60,00 kn trening po osobi

 

Više o našim programima na www.energyfit.hr

 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

 

Jennifer Glumac dipl.oec.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

Predavač na Fitnes učilištu, smjer Pilates


Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

 

Ili u inbox naše FB stranice

https://www.facebook.com/energy.fit.5?fref=ts