Pilates sprave

Pilates sprave

Od samih početaka popularizacije Pilates metode, zanimanje za filozofiju i koncept vježbi koje je osmislio Joseph H. Pilates, ne prestaje. Razlog je vrlo jednostavan – jer prakticiranje Pilatesa daje rezultate, poboljšava kvalitetu života i čini nas funkcionalnijim u svakodnevnom životu.

U okvirima Hrvatske, ''Pilates matwork'' ili Pilates na prostirci je više manje poznat velikoj većini, međutim ''Pilates maschinework'' ili Pilates na spravama, je manje poznati oblik prakticiranja ove metode.

Na pitanje ''Koji je način prakticiranja Pilates metode bolji, na prostirci ili na spravama?'' uvijek odgovaram: ''Jedno ne isključuje drugo! I bilo bi idealno kada bi se mogli kombinirati.

U Pilatesu na prostirci učimo kako biti sami sa sobom u prostoru, kako se kretati s lakoćom i bez ograničenja. Pilates na spravama dodaje još i element ''vanjske sile'' koju moramo savladati i koja nam to kretanje može olakšati ili otežati, zavisno od cilja koji želimo određenom vježbom postići''.




Sljedećih nekoliko subota imate priliku isprobati vježbanje na Pilates spravama po akcijskim cijenama.

* trening traje 45 minuta

* dvije osobe

* 60,00 kn po osobi

* termini 9:30, 10:30, 11:30

* potrebna je OBAVEZNO prijava i uplata najkasnije do petka!!

* info: 099/560 6521


Više o Pilatesu na spravama možete pročitati na www.energyfit.hr


Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!


Jennifer Glumac dipl. eoc.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

Predavač na Fitnes učilištu, smjer Pilates


Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com


Ili u inbox naše FB stranice

https://www.facebook.com/energy.fit.5?fref=ts