Pilates dan

Pilates dan

PILATES – saveznik u očuvanju zdravlja

''Mora da sam u pravu. Nikad aspirin. Nikad ozlijeđen u životu. Cijela zemlja, cijeli svijet trebao bi izvoditi moje vježbe. Bili bi sretniji.'' - Joseph Hubertus Pilates
Prva subota u mjesecu svibnju obilježava se kao svjetski PILATES DAN, obilježite ga u ENERGY FIT-u.  


undefined


U posljednjih 20-tak godina PILATES ekspanzije, metoda je postala fenomen prakticiran od strane milijuna ljudi širom svijeta. U kojoj mjeri je postala popularna i omiljena svakako govori i činjenica da postoji internacionalno priznati dan na koji se širom svijeta raznim manifestacijama obilježava i vježbanjem slavi postojanje ove, kako je često nazivaju, ''inteligente'' metode vježbanja.
Joseph H. Pilates je rekao ''Um je ono sto izgrađuje tijelo''. Danas, nakon mnogo godina razvoja njegove tehnike, imamo snažan i zanimljiv pristup zdravlju i fitnessu koji podrazumijeva tijelo i um kao cjelinu i koja se uklapa u 21. stoljeće.


undefined


Pilates je postao sastavni dio programa sportskih klubova – zadovoljavajući potrebe rekreativaca, profesionalnih sportaša, rehabilitirajućih pacijenata, pa čak i djece, koji ga uklapaju u svoju redovitu fitness rutinu. U osnovi, svatko tko želi vitko, snažno i zdravo tijelo za cijeli život može prakticirati pilates.
Kotizacija: 40,00 kn
OBAVEZNA PRETHODNA PRIJAVA!
Mogu sudjelovati svi, bez obzira jeste li naš član ili niste.
SVIM SUDIONICIMA KORISTAN POKLON IZNENAĐENJA   


undefined
  

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

Jennifer Glumac dipl.oec.
STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor
Total Barre™ licencirani instruktor

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

Ili u inbox naše FB stranice