Nova sezona vježbanja u studiju Energy Fit

Nova sezona vježbanja u studiju Energy Fit

Drage naše članice i članovi, pred vratima nam je nova sezona vježbanja! Kao i svake godine prije svega vam želimo dobar početak sezone! Želimo vam da i dalje budete ustrajne u vježbanju, a onima kojima vježbanje još nije dio života, želimo da se nađu u nekom od programa rekreativnog vježbanja i znatno si poboljšaju kvalitetu života.

Mi smo tu za vas, da vam svojim znanjem i iskustvom pomognemo i u odabiru programa, ali i u postizanju željenog cilja. Primarni cilj svima nama trebao bi biti OSJEĆATI SE BOLJE U SVOME TIJELU i živjeti koliko je to god moguće zdravim načinom života, a to uključuje i vježbanje!

Podsjetit ću vas ili, za one koji još nisu naši vježbaći, informirati u kratko o našim programima.

 Studio ENERGY FIT nudi grupne i individualne programe.

 Školovani smo i educirani za sve programe koje nudimo i konstantno se trudimo i dalje poboljšati svoje znanje i održati kvalitetu.

 

Danas ću se osvrnuti na grupne programe:

 

PILATES


undefinedPilates matwork podrazumijeva vježbe koje se izvode na prostirki i kojima jačamo i oblikujemo muskulaturu tijela, ispravljamo i poboljšavamo držanje, te unapređujemo fleksibilnost i ravnotežu. Pri tome se koriste
i mali rekviziti kao što su malene lopte, velike lopte, pilates obruči, elastične trake, štapovi i drugi. Dodatni rekviziti se koriste onda kada želimo dodati raznovrsnost u treninge, ali i onda kada svoje tijelo želimo staviti pred nove izazove. Njihovom upotrebom ciljano utječemo na oblikovanje mišićnih grupa, povećanje mišićne izdržljivosti i fleksibilnosti, ali isto tako s druge strane koriste se kao dodatno pomagalo kojim se olakšava izvođenje nekog pokreta.

 


TOTAL BARRE™


undefinedTotal Barre™ program koji je vrlo dinamičan, a ima naglasak na ispravnoj biomehanici pokreta u kombinaciji s glazbom kako bi se utjecalo na povećanje snage, fleksibilnosti, izdržljivosti i dinamičke stabilnosti.

Kombinira elemente pilates metode, plesa, kardio treninga i treninga snage. Programiranje samog treninga proizlazi iz glazbe koja, kada se koristi na odgovarajući način, dokazano pozitivno utječe na koordinaciju, motivaciju i kvalitetu pokreta.
Total Barre™ program ne zahtijeva plesačko iskustvo, najsigurniji je način vježbanja koji koristi baletnu prečku i garantira zabavu!

 


BODY FIT


undefinedje intenzivan workout program oblikovanja cijelog tijela s osobitim naglaskom na “kritične ženske točke” – trbuh, bedra i stražnjica. Spada u skupinu tzv. “resistance training”, odnosno treninga s opterećenjem u kojem se koriste različiti rekviziti. Osnovni ciljevi programa su oblikovanje i definiranje svih mišićnih skupina na tijelu, čime direktno utječemo na smanjenje potkožnog masnog tkiva, te stvaranje ljepšeg i zategnutijeg mišićnog tonusa, povećanje tjelesne kondicije, povećanje snage i izdržljivosti, jačanje koštano-zglobnog i tetivnog aparata te općenito poboljšanje sveukupnog zdravstvenog stanja.

 


PILOXING


undefinedje visokointenzivni, kondicijski trening kojim možete potrošiti i do 900 kcal!!!! Dinamičan je i zabavan i što je najvažnije, učinkovit – poboljšava aerobnu sposobnost, stvara lijepo oblikovane mišiće i poboljšava balans i držanje.

PILOXING predstavlja spoj * boksa (snaga), * Pilates metode u stojećoj poziciji (elegancija) i * plesa (ženstvenost).

Više o našim programima na www.energyfit.hr

 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

 

Jennifer Glumac dipl.oec.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

 

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

 

Ili u inbox naše FB stranice