Ljeto u studiju Energy Fit

Ljeto u studiju Energy Fit

Akcija LJETO U STUDIJU ENERGY FIT namijenjena je svima koji žele nastaviti vježbati i tijekom ljetnih mjeseci.
Akcija se odnosi na treninge na profesionalnim STOTT PILATES spravama u trajanju od 45 minuta i u mini grupi (2-3 osobe). 
Termini se formiraju prema interesu.

''…Sjetite se, također, da ''Rim nije izgrađen u jednom danu'', i da su STRPLJENJE i UPORNOST vitalne osobine uspješnog ispunjenja bilo kojeg nastojanja. Vježbajte marljivo s čvrstom i nepromjenjivom odlučnošću i ne dopustite da vam išta poljulja vašu vjeru u sebe. S vremena na vrijeme možda ćete doći u iskušenje da ''uzmete predah''. Nemojte  podleći trenutnim slabostima. Odlučite ostati vjerni sebi!...'' 
Joseph H. Pilates, Return to Life Through Contrology, 1945.

Vježbanje ne bi smjelo biti ''sezonski'' i pauze koje se obično uzimaju od vježbanja tijekom ljetnih mjeseci, vraćaju vas ne baš na početak ali ne daleko od toga. Sve bi bilo dobro kada bi pauza potrajala tih mjesec, eventualno dva tijekom ljeta, jer svima nam treba odmor i umni i fizički od gustog rasporeda i raznoraznih obaveza tijekom godine, ali se pauza uglavnom produži pa neaktivnost potraje i po pet ili šest mjeseci. 

Stres i umor uzrokuju loše držanja tijela, neravnotežu u tijelu, nepravilno disanja. Prije nego tijelo izložimo naporima svakodnevice, moramo ga ojačati i naučiti kontrolirati. Vježbanje je već odavno postala primarna potreba svakog čovjeka i jedan od načina kojim se naše tijelo bori protiv velikog stresa uzrokovanog užurbanim načinom života.

Više o našim programima na www.energyfit.hr

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

Jennifer Glumac dipl.oec.
STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor
Total Barre™ licencirani instruktor

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

Ili u inbox naše FB stranice