Ljeto u studiju Energy Fit

Ljeto u studiju Energy Fit

Akcija LJETO U STUDIJU ENERGY FIT namijenjena je svima koji žele nastaviti vježbati i tijekom ljetnih mjeseci.
Akcija se odnosi na treninge na profesionalnim STOTT PILATES spravama u trajanju od 45 minuta i u mini grupi (2-3 osobe). 
Termini se formiraju prema interesu.

PILATES STOLICA – Stability Chair™

Stability Chair™je specifična multifunkcionalna PILATES sprava koja se može koristiti za treniranje cijeloga tijela. Ima malu bazu oslonca, opruge sa prilagodljivim opterećenjem, te dvije pokretne pedale koje se pomiču odvojeno ili zajedno, te omogućuju unilateralne, bilateralne i recipročne pokrete. Sve to doprinosi aktivaciji dubokih mišića stabilizatora, povećava intenzitet, i pomaže u preraspodjeli mišićne mase.
Stability chair je sprava kojom se postiže bolja kondicija mišića gornjeg i donjeg dijela tijela, poboljšava stabilnost i znatno utječe na kontrolu pokretanja tijela. 
Koristi se u rehabilitacijske svrhe i idealna je za osobe koje trebaju ostati u sjedećem ili uspravnom položaju, ali je sastavni dio fitnes opreme kako fitnes entuzijasta, tako i  vrhunskih sportaša koji žele postići maksimalne učinke treninga.

Vježba: Swan Dive Prep & Triceps Press

Više o našim programima na www.energyfit.hr
Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

Jennifer Glumac dipl.oec.
STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor
Total Barre™ licencirani instruktor

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

Ili u inbox naše FB stranice