Ljeto u studiju Energy Fit

Ljeto u studiju Energy Fit

Ljeto nam je skoro stiglo!

Kao i svake godine, tako i ove imamo Akciju – LJETO U STUDIJU ENERGY FIT za sve one koji žele nastaviti vježbati i tijekom ljetnih mjeseci.

Akcija se odnosi na treninge na profesionalnim STOTT PILATES spravama u trajanju od 45 minuta i u mini grupi (2-3 osobe).

Termini će se formirati prema interesu.

 

Pilates na spravama – ''Machinework''

Pilates kao sustav vježbanja izvorno se započeo izvoditi na prostirki. S vremenom je ovaj način vježbanja podignut na veću i izazovniju razinu, uključivanjem PILATES SPRAVA i omogućujući tako intenzivnije treniranje. U Pilatesu na prostirki koristimo težinu svoga vlastitog tijela (ili eventualno neki od malih rekvizita), dok PILATES SPRAVE koriste kontrolirani otpor koji ''tjera'' tijelo da aktivira veći broj mišića na tijelu kako bi izveli određeni pokret.

STOTT PILATES sprave su dizajnirane tako da pomažu i pružaju potporu tjelesnoj težini, a istovremeno usmjeravaju tijelo i stvaraju otpor kako bi se osnažili nedovoljno snažni mišići za izvođenje vježbi na prostirki. Omogućuju izvođenje stotine različitih varijacija vježbi, što ih čini primjenjivim u radu s osobama različitih ciljeva i potreba:

* rekreativci (postizanje i održavanje određenog nivoa kondicije; oblikovanje i učvršćivanje)

* osobe kojima je potrebna rehabilitacija i oporavak nakon ozljeda

* profesionalni sportaši

 


Više o našim programima na www.energyfit.hr

 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

 

Jennifer Glumac dipl.oec.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

 

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

 

Ili u inbox naše FB stranice

https://www.facebook.com/energy.fit.5?fref=ts