Internacionalni Pilates dan

Internacionalni Pilates dan

Već drugu godinu zaredom u Studiju ENERGY FIT obilježavamo svjetski PILATES DAN. Prva subota u petom mjesecu internacionalni je dan Pilates metode. Mi smo ga ''proslavili'' na pravi način – treningom.

 

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined


''Sve nove ideje su revolucionarne. Kada se njihova temeljna teorija dokaže kroz praksu, samo je pitanje vremena kada će se one razviti i napredovati. Istina će prevladati. Zato znam da će moje učenje prodrijeti do masa i da će konačno biti prihvaćeno kao univerzalno.'' - Joe Pilates, Your Health, 1934.

 

undefined

undefined

undefined

undefined


Joseph Pilates je bio pravi vizionar u svom pristupu zdravlju i vježbanju. Njegov sustav vježbanja ''Contrology'' (kasnije Pilates) ostavio je vrlo značajan, moglo bi se reći, revolucionaran utjecaj na svijet fitnessa. Tijekom 70 godina svoga života proveo je mnoga istraživanja različitih fizičkih aktivnosti i tehnika vježbanja kako bi postigao i održao ravnomjerno razvijeno ljudsko tijelo i um. Osmislio je znanstvenu metodu koja predstavlja najbolje od istočne i zapadne filozofije, koja uključuje i tijelo i um podjednako. Metodu koja se pokazala kao učinkovita za gotovo svaku osobu bez obzira na godine ili tjelesnu kondiciju.


undefined

undefined

undefined


Slijedio je svoj režim vježbanja i u svojim 80-ima te bio živi dokaz o valjanosti svog vlastitog učenja.

 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

 

Jennifer Glumac dipl.oec.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

 

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

 

Ili u inbox naše FB stranice