HIIT Power Yoga

HIIT Power Yoga

Pozdrav svima!

U subotu pred nama, 07. travnja, u sklopu AKTIVNIH SUBOTA koje održavamo u Studiju ENERGY FIT, održat će se HIIT POWER YOGA Master Class.
Iako na prvi pogled zvuči nespojivo, kombinacija HIIT treninga (visoko intenzivnog intervalnog treninga) i yoge postaje vrlo popularan program. Zahvaljujući ovoj kombinaciji dobivamo najbolje od oba sustava: fluidnost, eleganciju i snagu koju nam daje yoga te visoku potrošnju, eksplozivnost i raznolikost koju nam daje HIIT. 
Sljedove asana obogatit ćemo vježbama poput marinaca ili plank jackova, a kao i na svakom uobičajenom Power yoga satu, radit ćemo na intenzivnim i izazovnim asanama. Ovaj je trening stoga prilagođen i za ljubitelje HIIT programa – kako bi osjetili malo drugačiju mišićnu aktivnost koju im može ponuditi yoga, ali i za ljubitelje yoge kojima u njihovoj rutini često nedostaje element pojačane energetske potrošnje. 

Tko može sudjelovati:
Svi koji žele isprobati nešto novo i drugačije! 
Bez obzira prakticirate li yogu ili ne, dobrodošli ste :-)
I ne morate biti naš član da bi prisustvovali Master classu.

Vrijeme održavanja:
Od 11:00 do 13:00

Cijena: 
100 kn

Broj sudionika je limitiran, a uplatom si osiguravate mjesto.

Ovaj jednokratni Master Class je prvi u nizu Power Yoga događaja koji ćemo do kraja ove sezone vježbanja ponoviti još nekoliko puta u razmaku od dva do tri tjedna.

Više o događaju možete pogledati na

https://www.facebook.com/events/636933890016729/

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

Jennifer Glumac dipl. eoc.
STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor
Total Barre™ licencirani instruktor
Predavač na Fitnes učilištu, smjer Pilates

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

Ili u inbox naše FB stranice.