BODY SHAPING – Novi program!!

BODY SHAPING – Novi program!!

Bili smo jako vrijedni za prijeme novogodišnjih praznika, te smo za sve naše trenutne i buduće članice osmislili novi program iz grupe BODY FIT programa  – BODY SHAPING.

 

undefined


BODY FIT programi osmišljeni su u ENERGY FIT studiju i osnovni im je zadatak poboljšati kvalitetu življenja, te omogućiti lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti bez pojave umora i iscrpljenosti. Dinamični su, zanimljivi i utječu na poboljšanje mišićnog tonusa i oblikovanje cijelog tijela, na povećanje snage i izdržljivosti, a samim time i na postizanje bolje ravnoteže, usklađenosti pokreta i ispravno držanje tijela.


undefined


Svi programi u našem studiju, pa tako i ovaj novi, osmišljeni su i vođeni prema pravilima struke vodeći računa o biomehanici tijela, te životnim navikama našim članova koje uveliko utječu na općenito stanje cijelog tijela. Dakle bez velikih stresova i opterećenja na tijelo, odnosno zglobove na tijelu i kralježnicu.

Lijepo oblikovano tijelo dodatni je bonus i rezultat vježbanja!


undefined


BODY SHAPING dinamičan je program srednjeg do visokog intenziteta koji kombinira cardio vježbe i vježbe za oblikovanje tijela.
Prvi dio treninga rezerviran je za cardio kojim aktiviramo cijelo tijelo, sagorijevamo kalorije te radimo na koordinaciji i pokretljivosti.
Drugi dio treninga sastoji se od kombinacije vježbi za jačanje cijelog tijela. Vježbe izvodimo uz brojne rekvizite kao sto su bučice, lopte, flex bend ...
Programom BODY SHAPING usavršavamo koordinaciju, pokretljivost te jačamo muskulaturu, a poseban naglasak stavljamo na ženstvenost i lijepo oblikovane mišiće i tijelo.

 

undefined

undefined


Program BODY SHAPING će se održavati u terminu ponedjeljak / srijeda u 20:30.

 

Program BODY SHAPING je u najavi što znaći da će termin postati aktivan čim se prijavi minimalno potreban broj zainteresiranih.

 

Program će voditi novi član našeg stručnog tima – Marijana Vrančić, licencirani instruktor za grupne treninge :)

 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

 

Jennifer Glumac dipl. eoc.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

Predavač na Fitnes učilištu, smjer Pilates

 

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

 

Ili u inbox naše FB stranice

https://www.facebook.com/energy.fit.5?fref=ts