Extravagant makeover: Jolene Butorac

Extravagant makeover: Jolene Butorac

U novom Extravagantovom makeoveru ugostili smo 53-godišnju Jolene Butorac, kojoj je tim vrhunskih stručnjaka u nekoliko dana uspio podariti novo samopouzdanje i, kako je sama priznala, novi početak života. Za najveću transformaciju na njenom licu zaslužna je dr.med.dent Viviana Kalmar, odnosno ordinacija za dentalnu i antiaging medicinu Vividenti - Kalmar.

undefined

"Kod Jolene smo radili povećanje volumena usana hijaluronskim filerima, lifting i podizanje obraza hijaluronskim filerima te botoks za bore na čelu i oko očiju. Za lijepi osmjeh zaslužan je protetski nadomjestak", pojasnila nam je Viviana Kalmar ono što laičkom oku izgleda poput prave čarolije. 

undefined

Jolene sada doista ima mnoštvo novih razloga za iskreni osmijeh, a iako je riječ o nekirurškim tretmanima kojima se podvrgnula, ipak se radi o vrlo zahtjevnim zahvatima u smislu znanja i preciznosti stručnjaka koji ih provodi.

undefined

"Kod anti ageing neinvazivnih tretmana iznimno je važno liječničko znanje o tome koji filer kada, na kojem dijelu lica i kojoj vrsti kože primijeniti. Naravno, apsolutni imperativ je i kvalitetan filer hijaluronske kiseline", pojašnjava dr. Kalmar i dodaje: "Vrlo je bitno da doktor ima jako razvijen osjećaj za estetiku. Mene moji pacijenti već poznaju kao nekoga tko ne pretjeruje s volumenom i znaju da će nakon svakog tretmana izgledati prirodno, samo malo 'ispeglanije' i odmornijeg lica".

undefined

Uz navedeno, zahvaljujući Valentini Benčić iz porečke Skinovation laser clinic, Jolene je dobila i microblading obrva, dok je Iva Berišić imala privilegiju ovu (ponovo) prelijepu damu profesionalno našminkati. Za frizuru se pobrinula zagrebačka Fabula de forma na čelu s Katicom Topčić, dok Elfs potpisuju odjeću i cipele.

undefined

Kolika je ovo transformacija u Joleneinom životu najbolje opisuju suze njenog sina po završetku svih tretmana, a kako je make over protekao moći ćete vidjeti u novom Extravagantu, u nedjelju od 20.10 sati na Kanalu Ri.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefinedAutor i foto: Extravagant