Makeover - Ivana Mrak

Makeover - Ivana Mrak

 

Treća sreća, moglo bi se reći, osmjehnula se Ivani Mrak koja se na naše makeovere prijavljivala ni više ni manje nego tri puta. Radi upornosti, ali i nezavidne financijske situacije u kojoj živi, odlučili smo joj ostvariti veliku želju za promjenom izgleda.

Proljetni makeover započeli smo u medicinsko-estetskom studiju V&I Contour tretmanima Med 2 Contourom, Beautiful Lips i Oxy Sistemom.

Kako nikada do sada nije imala gelirane nokte i trepavice, našoj smo Ivani odlučili ispuniti i tu želju, zato smo posjetili kozmetički salon Dermis.

Najveći dio posla ipak smo odradili u frizerskom salonu In Fashion. Pet godina ne šišanja rezultiralo je uništenom i zapetljanom kosom kojoj je Patricia Dinter uspjela dati zdrav izgled, blistav sjaj i volumen. Nakon frizure, uslijedio je i make up za koji se pobrinula vizažistica Kornelija Vukman.

Kako bi makeover bio potpun, izabrali smo i novi proljetni look koji smo započeli u optici Ghetaldus, gdje je Ivana dobila nove moderne naočale, a zatim smo posjetili T.E.Label kako bismo novim naočala prilagodili i ostatak stylinga. Uz odlični look savršeno se uklopila majica Marijane Hero i nakit Peperoncina.

Cijelu priču prekrasnim fotografijama zaokružila je Viviana Lokmer Šulina.

 

 

Fotografije: Viviana Lokmer Šulina – LaVie photo studio

Autor: Extravagant